< Till bloggens startsida

ILLUSIONS OF OASIS MAKIN' U LOOK TWICEFoto: Heidi Slimane

Piz!/ Evelina

IT'S TIME 2 LEARN, WHAT HOT REALLY IS & REALLY IS NOT


Godkväll

Jag kan sy snett och njuter av att se på när fåglar äter upp min mat.Bdaychild Lejla, jag och födelsedagsbuketten från mig & Ullis.

Lördagen var ju hemsk. Min tvätt blev klar vid klockan 01.00(ungefär här svär jag högt), då hade mitt partymood dött ut. Därefter somnade jag in av tristess. Men helgens räddning kom idag, i form av windowshopping/persisk pizza/födelsdags fika. Sedan blev det en timme i sysalen, mitt tålamod klarar inte av maskinerna längre än så. Nu blir det en väldigt sen raviolimiddag och filmvisning hos mig. Imorgon påbörjar jag min tredje vecka här, eller hur veckorna flygit förbi som gamen efter råttan? Cräjzi.

Piz!/ Evelina

WICH MEANS MY IRIS RESIDES WHERE MY EARS IS


Godkväll

Jag kan prata med kor och njuter av att komma vilse.

Källarn'

En varg.

=Vinbär & järnskrot.

Sofia fixar. Någon som vet hur jag lyckades med att missa grytans varningstext?
Vi bakade med kokta ägg, vi döpte den vulkanliknande kakan till SmetenfrånGärdeby.


Tygpaket med olika BET-medel i som sover i kokt renfana.

Cooool yta, right?

Vi invigde 4 st maskiner och lyckades krascha dem allihop samma afton. Mad skills.

Flickpojken påbörjade en Yoshi medan jag pilla fram fina hårband.

Jag har tydligen blåögon.

Innan jag springer tillbaks till tvättstugan får ni lite söta uppdateringar. Helt påtvingat. Skolan flyter på. Nu verkar färgnings-blocket vara över, dessa veckor har varit intressanta och apgivande. Jag längtar tills vi påbörjar mer formgivningsövningar, sånt är superskojj. Ikväll verkar det vara saftkalas på Toppen/Björken, får se om jag och partyfodralet snubblar förbi där lite senare. Den roligaste(?) och mest tragiska händelsen som ägt rum sedan jag knappade här sist, måste nog vara min cykeltur. Tänk er en svennesmurf på en alldeles för stor cykel på en alldeles för smal väg.. i ösgren och utan karta. Jag hade ett mål. Jag skulle cykla till närmaste(!) affär för att köpa lite frukostbröd, färden skulle ta ca. 20min(1mil bort). Jag var ute och cyklade i TVÅ TIMMAR. I ösösösregnet. Det fanns ingen cykelbana heller så jag fick cykla mitt på bilvägen. Självmordsuppdrag. Jag hittade hem iallafall, frågade Feridnands mor efter vägen. Sedan raggade jag upp skjuts till affären istället, vi hittade knappt till affären med bilen. Vet inte hur dem i skolreceptionen tänkte när dem uppmanade mig till att cykla dit? Tror inte att dem tycker om mig. Det värsta är att jag såg fram emot att cruisa iväg en liten stund, helt fel tänkt. Ni flinar. Jag grinar. Oj, tvättstugan. Gotta go!

Piz!/ Evelina


THIS IS THAT AUTOMATIC..
Foto: Jimmy Backius

Piz!/ Evelina

..I STAY FRESH LIKE I'M WRAPPED IN PLASTIC


Goddag

Jag kan hamra och njuter av att få pennor i vänsterögat.

Gårdagens resultat.

Stolen var väldans låg, okeey?

Bivax et syntetvax [bild tagen av Vargen].

En oljelampa som jag glömde att gnugga på.

Att pröva billiga brillmups kan vara roande.

En fin ask.

Någon ville ha för och efter bilder på mitt pimpade krypin. Kan ju meddela att dessa bilder inte kommer att publiceras här. Private shh. Idag har vi kletat med vax på dukar, imorgon ska vi doppa dem i grytan. Det kommer inte att bli vaxdukar, nej. Utan fina mönster på tyget. Snart ska några klassisar och jag baka kaka, därefter äta upp den till en förhoppningsvis bra film. Vi ska hålla till i A-salen, alltså en sal med projektor och stela stolar. Bra bild ska man inte klaga på. Ge mig ett yäiy?! Yäiy!

Piz!/ Evelina

RING THAT BELL


Goddag

Jag kan peta djur i ögonen och njuter av att dansa runt iklädd paljetter.


Så kan det se ut när jag går mina 50m till skolan.

"Tillsammans"

En Evelina och en Martina vid gallerian(?).

Anna är mer utanför än vanligtvis.

Dessi 

Något som senare fick färgen blå/grön.

Så kan det se ut på borden i källarn'.

Sitter och headbangar till Outkast. På höger sida om mig sitter en gammal hummanist och arbetar. Till vänster sitter Moa och läser. Framför mig satt Dansken, men han försvann. Han skulle väl iväg och tillaga pölse. Sådant där dem i Skåne också borde tillägna sin onödiga livstid åt Evil-ina. Yesssiiiir. Dagens inlärningsmål är & var: batik och att svara i cellin. Min högra tenamuskel krampar något så stört. Så mindre messande och mer tid i luren. Jag tillhör den generation som både kommer att få sms-tumme och mus-arm. Ni vet musarm, som man kan få genom för mycket musklickeri. Slitage på mina största verktyg, händer. Det är då Friskvårdarna kommer in i bilden, nästa vecka börjar dem ta emot kunder under sina massagelektioner. Först till kvarn? Den blonda smurfen som skriver detta ofc. Nu ska jag fixa och dona i rummet mitt, försöker kasta upp lite bilder på väggarna också. Keep it sexy!

Piz!/ Evelina

A BATHING HARRY


Goddag

Jag kan skriva ut onödigt mycket bilder och njuter av att krama min mor.[090822-090823]

Dags och pilla med mitt nya rum, fick Abbes. För skön den där grabben, lite tråkigt att han flyttar ut och påbörjar arbetslivet so soon. Större garderob åt mig dock, muhaha. Helgen den har varit super. Jag åkte över till Therese som bestämt, det blev två utekvällar och lite vintageshopping. Det behövdes. Fick äta lite gott och dricka lite mer gott. Thaimat i överflöd, Chili Nam Nam i Nyköping is the place to be. Mina päron och 95:an var på besök hos mig med, väldans trevligt. Dem plockade med sig resten av mitt bagage, som ska packas upp typ nu. Höres imorgon, döh!

Piz!/ Evelina

WELCOME 2 MY CRIB


Godkväll

Jag kan gnugga på blommor och njuter av att få armbågar i magen.

Ze kitchen.

Ett onödigt matbord.

Vardagsrummet.

Where the magic goes down..

Ett av våra ca. 7 st förhörsrum i källaren, här spelades den första SAW filmen in.

Baksida.

Utsikt?

En söt lampa.


En Evelina.

Fröken undervisar, så himlans coolt. Påriktigt det är coolt.

Tvärs över vår gata (här får ni lov att skratta).

Färgning på g, Martina på bild.

Dessie with ze mustascho.

Olika färger vi fått fram genom att använda saker från naturen.

Jag gör saker som jag aldrig gjort tidigare mitt liv. Lär mig något varje timme, varje minut & varje sekund. It's awesome. Härom dan prövade jag på pilbågsskytte, jag kan numera vikariera åt Legolass minsann. Det var inte något jag lärde mig under lektionstid, utan under en aktivitetsdag som vi hade tillsammans med hela skolan. För att alla ska lära känna varann, sådär lite sammarbetsövningar och kafferep. Idag har vi färgat ullgarn med hjälp av olika saker från djur-och växtriket. Jag och min söta grupp fick fram rosa/lila. I färgningen använde vi oss av torkade löss. Haha. Samma skit som man använder till att färgsätta ZOO-godisarna och Ferraraibilar. Nasty, i know. Jag satt och mortla lus i en kvart. Som sagt, saker som man aldrig gjort tidigare tvingas man till. Nu ska jag tillbaks till mitt krypin och fortsätta på min första hel vita kollektion. Imorgon blir det en kort skoldag med föreläsning om droger, efter bamba(som ingen annan kallar det för) drar jag till Tess i Nyköping. Atleast try not to miss me too much. Hehe. Detta var förövrligt ett fett tråkigt inlägg, stay tuned.

Piz!/ Evelina


MR Y, R.I.P. SEE YOU, WHEN I'LL GET THERE


Godkväll

Jag kan ringa många samtal på kort tid och njuter av att klappa på ullkappor.
 
En apa och jag, påväg till Göteborg C. Kl.04.23.

En apa och en bok, på tåget.

Soluppgång.

En apa och mitt fängelserum. O ja, här ska det pimpas till minsann.

Den superglada( - något läskiga) och rikskända skyltdockan Sven.

En krodil av gamla bildäck.

En krabba gjord av en gammal baseballglove.

Otroligt omskickrande bild på mig, omringad av söta klasskamrater

Har inte humör för att skriva något utförligt direkt, inte idag. Kanske imorgon. Don't get me wrong, skolan och allt här är apbra men mina käraste människor där nere behöver mig. Sjuktsurt. Nåja, vi hörs la.

Piz!/ Evelina

JUST GETTIN' STARTED


Godkväll

Jag kan såga sönder stålstänger och njuter av att bli bjuden på te.


Jag hittar inte min cameras enhet på datorn, nöj er med detta så länge tack.

Jag kom, jag såg, jag segrade. Now let's get fuck out of here? Eller inte. Jag gillart'. Det är sannerligen en hålas håla men en fantasifull sådan. Jag älskar att vara omringad av kreativa människor, det finns inget som inspirerar en mer. Det spelar ingen roll vare sig du dansar, sjunger, plingar på fiolen, penslar eller syr sönder tyger.. man sporrar varann till bättre resultat. Att ha någon att utbyta sina konstiga idéer med, liksom. Oh ja, första skoldagen är avklarad och jag är mer än nöjd med både lärandet och eleverna. Eleverna, ni vet mina klasskamrater. Vi är ungefär 15st på Textil & Formgivning, två grabbar och resten fruntimmer. Redan idag fick vi börja pilla med fingrarna, som dem hantverkare vi är. Jag har också fått en ny familj. Damn, i'm fast. Nääj jag menar mina rumskompisar, såklart. En Abdi från den Allmäna kursen och Elli(?) från Friskvården. Ska nog kila över till la familja och softa framför tvn, mer orkar inte hjärnkontoret denna afton. Jag hoppas ni har det lika gött i Götet!

Piz!/ Evelina

I BET SHE DID


Goddag

Jag kan skala äpplen och njuter av att glömma min camera hemma.

Ägget och Fortes

Fanny poserar sitt finaste(haha), jag försöker jag med

Ett försök till på dansgolvet, nästan beredda döhTvå korta människor

Apan & jag

Bara eh.. jag!

Nadia och babysis Amanda a.k.a 91:an

En Michel och en Evelina


50% av WorldTradeCenter och Soffan, trow them piz up!

Closeup 1

Closeup 2

Closeup 3

Gissa vem?

Gissa vem?

Shyboy Rasmus som dansade järnet med den upptagna flickan, *lägg den*.

Söndergnagat stearin+ rosa pantern + två munnar till mixer. Et vóila!

Randoms

Någon som leker ogift, en Christopher med flätat hår och någons farbror

Yo, söta människa bakom skärmen där.. planerna är omplanerade. Jag lämnar inte denna stad förrän klockan fem på morgondagens arsle. Då far jag till Katrineholm för att påbörja mina studier inom Textil & Formgiving på Åsafolkhögskola. Min söndag måste spenderas med packning, måste. Jag har liksom skjutit upp skiten, försökt att undvika att jag faktiskt ska flytta hemifrån. It's crazy. Men jag gillart', so let's do it!

Piz!/ Evelina

HIGH CULTURE


Godkväll

Jag kan flyga och njuter av att höra på när min bror liar gitarr.

Jag bara minglar och umgås med mitt kära folk. Inte mycket tid över till skrivandet just nu. För snart ska jag iväg igen!

Piz!/ Evelina

NEWEST WITH THE LATEST


Godnatt

Jag kan skratta åt ordet gourmetkorv och njuter av att höra på trumpettjut.

Fröken Maggio

Herr Navid

En stilig bandmedlem, pussar och langar numret till mig samtidigt. Damn I'm good.

En skönsjungande irani poet, (eller snubben från Hisingen) och Gudarna

Apan & SuperFanny

Den där vänstra knäskålen gick och la sig som vanligt efter en lång dag

"Katie Holmes"-smaljet, ni vet alla vad jag skriver om

Raw, jo man tackar

Nu studsar jag i sängs tillsammans med Lynda La Plantes läsvärda deckare - Utpressning.

Piz!/ Evelina

LIFE IS A BEACH
Foto: Elina Kechichev

Piz!/ Evelina

AY AY AY AY AYAAA


Goddag

Jag kan göra egna dressingar och njuter av att ha strumpludd mellan tårna.


SuperFanny, Carl-Oscar och DramaBaba

Simon, smackin' that

En ovanligt kort kvinna som snurrar en ovanligt lång man

Chocolate raiiiiiin (8)

Anna, Simon, Charlotte och ehmm.. jag.

Anton och Omid fick också vara med på bild, klassfoto yääiy.

Jag & Fanny

Snart är det dags för frulle, åh choklad-välling är så gott. Eh. Innan dess.. updates. Jag glömde helt av att berätta om förra veckans fredag som lätt var helgens höjdar-kväll. Simon, ni vet grabben som matchade sina badbrallor med Ägget? Oh well, grabben fyllde 2-0 och detta skulle såklart firas med saftkalas. Ett kalas med Mexiko-tema. Tur att jag inte gick all-in med mustascho, höghatt, poncho och maracas som jag blev uppmanad till. Tur. Med tanke på att födelsedagsbarnets bild av Mexiko innebar nachos, två mexikanska mini flaggor till utsmycknad, en pinata and a whole lotta Tequila. Bara dem där ingredienserna räcker till en höjdar-kväll, inte sant? Firandet ägde rum i Partille och senare förflyttade vi oss till Trädgårn's enorma dansgolv. Det var första gången på länge det var någorlunda packat på det stora dansgolvet, me like. All hot and wet. Så skare' va', inte sant? Man ska dansa järnet (järnet, holla till halmstadshänget!). Lite synd att jag inte fick smiska på pinata, fast jag hade nog inte ens nått upp till den. Men ett försök borde jag fått iallafall. Simon slog skiten ur den på tre smällar, you better believe att TeamDrama var först till dem utspridda Daimbitarna. Vi försåg alla med godissaker hela kvällen. Såklart. Fastän det roligaste ögonblicket måste varit när Anna tacklade Omid med sina pattar. Haha. Jag gissar på att du skulle dansa med honom, men något gick väldigt fel? Faen att jag inte hann dokumentera det. Over all en skön kväll fylld med sköna nya och gamla människor! Nu kallar vällingen, sen bär det av till staden för ett möte med Merso. Senare ska vi agera publik åt Veronica Maggio och Navid, vi- as in jag och aporna.

Piz!/ Evelina

NOT EVERYBODY is REALLY DOIN-it'


Goddag

Jag kan shoppa kastruller och njuter av att vinka glatt till våra turister.

Månen började blöda [090808]

SuperFanny önskade fred på jord [090808]

Hennes storebror var jättegla' [090808]

Jag var prickig . [090808]

Och smått kärleksfull.. [090808]

SuperFanny flög upp på elboxen, man måste ju stila sig med krafterna [090808]

Jag reppade mina och mors landsgrannar [090809]

You gotta coordinate! .. och se till att fångas på bild utan din hals? [090809]

Syster lekte söt i hissen [090809]

Trevlans med helg, döh. Mindre trevlans att kika i kalendern min. Jag flyttar om sex dagar. Oj. Det är ju ganska snart. Så nu måste jag ta vara på tiden som jag har kvar i min hemstad, tillbringa all tid med dem där som lyckats snubbla in under mitt skal. Så snart börjar jag mitt eget liv, min väg. Coolt va'? Klart bäst fan att ni hänger på?! Trodde ni verkligen att ni skulle få slippa mig? Well då trodde ni fel. Följ med mig här som vanligt. Nu ringer min mor i middagsklockan, upp med hakorna et bon appetite!

Piz!/ Evelina

LIFE'S WHAT YOU MAKE IT


Godmorgon

Jag kan snurra fart på män och njuter av bära Daim-fyllda brösthållare.
Jag

Ägget

SuperFanny

Therese

Simon fnittrade och jag odlade en mustasch med fingret.

Jag och min Fortes. Värst va' alla fnittra den kvällen då. Hmm.

När Bono och gänget spelade i stan, såg vi ungefär ut som på bilderna ovan.

Piz!/ Evelina

LOOK AT THIS FUCKING HIPSTER!
"Taste this. It's wine I made out of bugs."

"Actually, I'm the least liked out of all the Crips"

"The reason I love New York is because it's the only place where a white person like me can dress this way and not get his ass beat."

"Two or three more Coronas, and I'll show you boys what happens when I tickle my chest cheetah with my ear feather"

"It's not gay if his ear has a vagina."

"WESTSIIIIIIDE!"

"I'm like Rick James, if Rick James did way more drugs"

"Space thug for life."

Snubbla in här för mer underhållning: http://www.latfh.com/

Piz!/ Evelina

AIN'T SITTING IN A TREE NO MO'Vogue China

PIz!/ Evelina

RSS 2.0