< Till bloggens startsida

SLICK DOWN


Foto: Camilla Åkrans

Piz!/ Evelina

KILLER COMBINATION: TRESPiz!/ Evelina

KILLER COMBINATION: DOSPiz!/ Evelina

KILLER COMBINATION: UNOPiz!/ Evelina

I GUESS ALISON
Del 2 av 2. Jag kan börja med allt det roliga vi hade för oss i Halmstad, Tylösand. Vi bodde i en stuga (läs:barack). Vi var sex fruntimmer på fyra bäddar. Men vi klarade oss fint. Efterallt vi hade ju dundersaften till hjälp och söta grannar med småfuktiga tält. Solen fick vi inte se lika mycket som vi hoppats på, minst en skur/dag. Sista dagen var det sol, självklart. Alltid något. Nåja, på dagarna satt vi och chillade på campingen iklädd gamla trasor. Det blev mycket kortspel, mer mingel och en väldans massa tjöt. Svensk musik i mängder. Eftersom vi campade på Per Gessles hemmaplan blev det mycket av honom som strömmade ur bollen. Bollen är Tess fina musikhögtalare till cellin, för er som inte visste detta. När vi inte latade oss på campingen så rockade vi dansgolvet med havsutsikt, badade näck i månskenet, blev utskällda av kända komiker, softade på afterbeachen, åt sand på stranden, åt korv i skogen och duschade med spindlar.

Nu till de mindre roliga händelserna som ägde rum under veckan där nere. En stukad fot, DramaBaba- glid inte ner för trappräcken ever again, snälla? Dagen efter ledbanden i hennes högra fot kommit till skada satt vi cirkus 5 timmar på akuten. Långtråkigt var det la. Men med gott sällskap, dansktalande doktorer, rullstolar, tv-spel, gamla modeskrifter och billiga chokladmaskiner klarar man sig igenom det mesta. En geting i halsen, DramaBaba- svälj inte insekter ever again, snälla? Så slipper du få andnöd. Läskigt. Fastän ambulansmannen inte hittade något snusk i halsa var det läskigt. En svimmande person. Lille, sköre SuperFanny tuppade av på dansgolvet. Att kallsvettas, yra och knappt veta vad man heter kan ju inte vara behagligt någonstans. Hoppas att ambulansmannen tog hand om dig väl och gav dig några svar. Man kan ju inte bara svimma av sådär så svar ska du ha, läskigt för både dig och din omgivning ju. Ett besök hos polishuset. Nej, ingen i mitt följe hade gjort något olagligt. Vi var där på studiebesök. Haha. Nä, men någon hjälpte en nyfunnen vän att hämta ut ett par nyklar. Sedan hade vår stuga blivit dubbelbokad sista natten. Som vi inte hade nog med trubbel att handskas med. Fast denna gång var det ju inte vårat problem att ta hand om utan töntarnas som gjort fel. Boendet löste sig och vår seriösa kompensation(en påse med choklad+ 100kr/person). Sista kvällen med gänget spenderades på stranden som låg undefär 200m från vår retro-stuga. Nu såg jag att trevligheterna där uppe fick mindre plats än det tråkiga som hände på trippen, så var det inte alls. Alla händelser gjorde resan till vår lilla resa. Tack till alla involverade apor och tack till Klabbe.

Piz!/ Evelina

ALISON TO YOU AFTER YOU LISTEN TO ME


Del 1 av 2. Resten kommer imorgon, är fortfarande seg som en  gammal skumdelfin i skallen. Jag kan iallafall skriva att trippen var allt utom tråkig. Väldans händelserik, både på gott och ont. Crazy-ass-trip. Vi höres imorgon, då lägger jag in snacket.

Piz!/ Evelina

GOT 'TIL IT'S GONE


Vogue Espana

Piz!/ Evelina

HE IS 2 COOL 2 HOLD, YET 2 HOT 2 HANDLE


Godkväll

Jag kan tvätta skor och njuter av att se på när småpojkar tacklas ner.

Bilder 1,2,3 - 090712. 4,5 - 090713. Resten är från idag

*knackar på skärmen* HallåHallå?! Bra. Ni är där. Jag är.. eh här. Innan jag kryper ner i den stora goa och påbörjar räknandet av får ger jag er uppdateringar om denna soliga dag som precis passerat. I dagens ära har jag skaffat mig en bonnebränna på en av Hedens läktare. Där satt jag med Fanny+familj, Therese och fler småsvettandes människor. Lagomt trångt och lagomt sexigt. Hela bunten hade samlats för skåda lamkötten som sprang runt och tog emot gulakort. När mactherna var över  tog jag mina svettiga knäveck och reste mig. Mötte 91:an, för att bli rånad på pengar och islatte. Sedan tog vi bussen hem till betongen igen, ljuva Frölunda. Här har jag spenderat mig tid med att läsa, promenera, leka fotograf på gatan och göra goda glass/kaffedrinks. Det där sista nämnde kan ni får recept på imorgon, gawd i'm good. Bara improviserade ihop något slaskigt som resulterade i något smaskigt. Nä, nu vill fingrarna vila och tagentbordet ber mig att kliva undan. Kan ju inte undvika deras röster, sånt gör man bara inte. Hähä.

Piz!/ Evelina

GOT MY GOLDWATCH N MY GOLDCHAIN WITH MY FANCY CAR..Jak&Jil

Piz!/ Evelina

A NIGHT OFF


Goddag

Jag kan plocka hallon och njuter av att gå runt med "nerblodade" tänder.

Jag lekte allvarlig OCH räddade håret från flodavågen.

Lindsay posers.

Läder-Lappen goes nörd. Martin, ja.

Carl-Oscar goes nörd. Charlotte, ja.

DramaBaba goes nörd. Anna, ja.

SuperFanny goes nörd. Fanny, ja.

Annas co-worker föll för grupptrycket

Denne herrn gjorde detsamma

Likaså flickan på bild, naughty schoolteacher?

Fotografen fick också sitta framför cameran

You want the realness, well i gotcha!

Ett glas som inte jag rört med mina läppar

Inte ett par, här har ni en Robin och en Frida.

Och en Ida, ja Apan went nerdy aswell.

Yup, då kör vi!

Torsdagen min: Dagen började som alla andra dar. Kaffe+runda. You allready know what it iiis. Efter jag utfört the morgon-slentrian mötte jag upp DramaBaba i staden för en stunds softande runt Kompassen. När jag skakat av mig mannen i mitt liv åkte jag hem och packade. I väskan hamnade en tandborste, en partyoutfit, fräscha under kläder och en deodorant. Därefter tog jag mitt pickOpack och stack. Stack till Trollhättan. Där skulle jag spendera min afton med att äga Lipz dansgolv tillsammans med Sandra och Kim, hänga med på efterfest i Vänersborg- äta ketchup med makaroner, köra vattenkrig och tvinga på främlingarnas öron med BIGGIE tracks. När ljuset var påväg upp och regnet fortfarande var påväg ner tog vi första morgonbussen hem till Sandra. Kim däcka på direkten. Jag och Trollet bubblade utomhusjacuzzi i någon timme innan det blev dags för mig att åka hem till hemstaden igen. Jo jag var ganska trött vid det här laget men ett stopp i vårat centrum innan det var dags för läggdags. Snabbmöte med DramaBaba, tack för frulle-bullen. Damn, älskar SJs bullar!

Fredagen min: Jo, den inplastade kanelbullen satt gött minsann. Och med den i magen sov jag likaså. Från 12-18 sov jag. Mamma kallar det för att sova bort dagen, jag kallar det för att ladda batterierna inför kvällen. När batterierna var redo blev det middag och påklädningsdags. Lite senare mötte jag upp lite gott folk @ VasaVictoria, som är ett av ställena där vakten alltid ska påpeka mitt födelseår och 3 sek senare släppa in mig- för denna gången! Well well, där satt vi töntar och zippade rött, applicerade rött för att senare se rött. Eller ja, det där med att se rött var det nog bara jag som gjorde. Den håriga *#"-! som lät fina flickor att gå före mig och mitt fagra toa-följe in på toaletten. Helt rätt att du minsann därefter fick ställa dig sist av alla kön. HaaHaa! Jag och SuperFanny smög iväg en bit bort, till Chez Amis för att umgås lite med Apan & Frida. Himlans trevligt döh. När gamlingarna blivit för trötta, ålade vi oss fram till närmaste hållplats.

Lördagen min: En redig sovmorgon, ja tack. Eller ah, det råkade bli så. Mitt alarm vägrade att väcka mig. Inte roligt. Inte nog med det, telefonen vägrar att langa fram ingående sms i tid. Får vissa meddelande en hel dag senare. Inte roligt, som sagt. Dag för pension snart fan. Senare på dagen åkte jag till Högsbohöjd för att göra Tess och Fortes sällskap. Senare också Apan. Där tittade jag på medan dem andra åt gormet-middag för tre. Usch va' gott det såg ut! Hoppas spenaten smakade, Apa! När middagen var uppäten var det dags att bunkra upp framför Tess big-ass-screen till TV. Filmen som vi gjorde detta till var Goal. En helt okej film med en mer än helt okej hudvudrollsinhavare. När Finnen kom och hämtade upp sin apa var det dags för mig att kila hem. Hem till sängs.

Söndagen min: Påbörjades som alla dagar borde, kaffe+runda. Ha koll på mina rutiner, ni.. söta läsare *winkwink*. Ett försök att städa mitt rum, en skogsjakt efter dem mogna bären med mor, en söt promenad med Chokladpuddingen och en söndagsmiddag med familjen senare sitter jag här. Snart springer jag iväg på äventyr igen, Majorna lockar med film. Vi får se var det blir, ut i solnedgången ska jag iallafall.

Piz!/ Evelina

I'LL SHOW U CLASSY WITHOUT BEIN' TRASHY


Goddag

Jag kan äta ketchup med makaroner och njuter av att ha vattenkrig.


En igelkottsunge flytta in(och ut) hos oss, Claes-Olof passade på att posera åt mig.

På Lipz lös dansgolvet, vid den här tiden hade endast en svenne vågat inta golvet.

Vi tyckte det var roligare på damernas, jag menar kolla inredningen?

Just some cookies n icecream, that's all.

Sandra

Jay Lenos tvillingsyster och trollet från Trollhättan.

Dem andra svalde snusk, jag bidrog med en bra bild istället.

Jag & Kim

Rumpskakeri

Fräscht

And parties don't stop 'til 8 in the mornin' ..

Det blir inte så mycket text idag, det kommer imorgon och då kommer det utförligt. Promise. Så länge får ni nöja er med bilder, kära läsare!

Piz!/ Evelina

DON'T STOP 'TIL U GET ENOUGH


Goddag

Jag kan sniffa bubbelvatten och njuter av att klappa igelkottar.


En supergla' jag & Merso

Återigen

Kvällsdopp i sjön med mina syskon. Bror visar fina fingret och 91:an dyker fint.

Jag ser ner på mig själv, Hö Höö. [090707]

Therese med sallad från vår goa "italienska"salladsbar vid torget, den satt gött döh!

Morgonnyllet.. eh

En kik neråt igen, lika nöjd med dagens utstyrsel som vanligt. [090708]

Nu ska kortisen här försöka få tillbaks brännan, som avtagit med ca. 80% på två dagar. Jeees. En balkong, en bok från vårat bibiliotek, en bikini och ett stort glas med iskall juice comin up!

PIz!/ Evelina

IT'S NOT ABOUT THE MESS, IT'S ABOUT THE MESSAGEPiz!/ Evelina

SHE'S GOING DOWN, AND YES IT'S UNDERCOVER


Foton: Unknown

Piz!/ Evelina

IF U ACT LIKE A BITCH, I'LL CALL U A BITCH


Goddag

Jag kan smörja in näsor med solfaktor och njuter av sitta på biffiga axlar.
Lite gott & blandat [090701-05]

Under dagarna som passerat har jag hunnit:
bada i - Sisjön, Delsjön och vid Asperö
starta ett krig
avsluta ett krig
förlåta någon
få för många dolkstötar i ryggen
vistas på VasaVictoria, Trägårn' och CaféVasa
fira en tjuga
skriva ett brev till Fidde angående den nya periodplatsen i EU och hur vi med denna makt ska lösa situationen för folket i Iran (i wish!)
bli klickad
bli hemskickad
bli stämplad med tre olika klack-fötter på min vänstra klack-fot
vara på pyjamasparty
få komplimanger från främmande män och kvinnor
få ett ros-doftande bodybutter från en liten lush i Russia av bror

Sedan har jag fått reda på att jag är allergisk mot naggin', Lupe Fiasco ska släppa en ny platta och titeln verkar bli Lasers, Kid Cudi kommer till Hultsfred och jag ska inte dit, att Drake släppt videon för "Best I ever had" som regisserats av  ingen annan än Kanye West- som tydligen gillar bouncin' boobs och att det är 13 dagar kvar till Varberg/Tylösand-trippen.

Piz!/ Evelina

TRUTH BE TOLD YOU DO ME FOR A LOOP


Godmorgon

Jag kan doppa telefoner i sand och njuter av att spana på stranden.

Skåda Jyris min: Det är så vi gör det i FinskaMaffian!


Under dagstid igår, låg jag och Ägghead vid Näsetbadet. Jag agerade tourguide och visade denna partillebo hur vi (talar för alla förortsvalpar) klättrar onödigt långt i bergen för att senare hoppa från dess klippor. Någe hopp blev det inge, tyvärr. Ägghead sa att det fanns för många brännmaneter nedanför V-klippan för att ramla i, lite smek med trådarna kan la inte skada? Hähä. Var nu den man du är, jag utmanar dig nästa gång. There's no going back then! Under kvällstiden ärades dagen då Elin föddes, vilket igår var tjugo hela år sedan. Det gjordes på Bryggeriets trevliga uteserveing med lite gött fölk. Därefter blev det ett evigt väntade på vagnen och jag kom hem kanske två timmar senare än planerat. WoopsieDaisy, Västtrafik.. ska jag tala gott om er får ni fan se till att skärpa er och det är på momangen!Piz!/ Evelina

RSS 2.0