< Till bloggens startsida

STEF: THE OLD SHH IS THE NEW NEW


Godnatt

Jag kan få bananer kastade på mig och njuter av att badda på med aloe vera.

Jag försökte se söt ut, ta kort och cykla samtidigt till badet. Det gick så där.

Fortes.

This ass and this ass.

Lite glada var vi nog?

Jag slickade i mig glass.

Det var tydligen gott.

En glass och plusmeny på det?

Sängkammarblicken, haa Hero ?

Min högra knäskål var blyg

Tyvärr mina småtroll så har jag lämnar skriveriet i sillaburken för stranden, like urrday. Man ska då inte ta strålarna förgivet i detta land, så se nu till att fixa fram den där sexiga första gradens brännskada*!Yesiiiiiiiir!

* Första gradens brännskada är ytlig. Huden är röd, svullen och öm. Du känner en brännande sveda. Oförsiktigt solande är en vanlig orsak.

Piz!/ Evelina

THE DANCE TRAIN IS COMING BACK AGAIN


Godkväll

Jag kan neka 101-duschar vid Näsetbadet och njuter av att slira cykeldäck.

Jag var glad

Alexander njöt av en cancerpinne (OBS! Rökning dödar.)

DramaBaba.. eh, ja hon försökte iallafall?

Sandra visade pepsodent-smaljet

Solen gick ner

Jag rockade zebra-fodralet tillsammans med min kappsäck

Lördagen: Stranden med H & hennes  älskade småglin till syskon. Senare, ett besök hos Sense mysiga uteservering. En stadspromenad. En minutare hos Linné- Kök & Bar.


The Beast & the natural Beauty

M.W+H&M+smarrig tatuering

Sourcream & Peppar

Dvärgben

Söndagen: Cykeltur till havet tillsammans med Hero och chipspåsen. Senare, en siesta och en redig kvällspromenad i vackra betongen.

Piz!/ Evelina

JR GOING


Goddag

Jag kan bära småbarn och njuter av att få fetaost i ögat.

Foto: Okänd

Ett snabbt hej och updates om gårkvällens aktiviteter. Mersia, ni vet flickebarnet som vi trodde var döpt till Messias från början? Well den flickan och jag drack islatte hos Frank's igår. Vi pratade mode, sommarromanser, politik, religion och utbytte livshistorier mellan (ca.)20.00-22.00. Efter detta hoppade jag på vagnen till Backaplan för att säga chiiingchoong till Apan, hon mötte mig utanför jobbet.. eller ah jag gick in i henne, bokstavligt talat. Skrämm mig inte så där igen tack, är van vid att se dig stå och se söt ut inne på MC inte utanför. Några minuter senare pussade jag Apan godkväll och slängde mig in i vagnen, slutdestination: Hagakyrkan. Hälsa på den ny värvde BBCmedlemmen, därefter tufftuff hem till sängs. Jag borde få pris hos Västtrafik, jag är er trogen.

- Ehm, du råkar inte ha tugummi på dig?
- Hö? Aha, nää tyvärr. Fick det av en vän så..
- Aha, ok. Ska nämligen träffa mitt ex o så..
- Oh, ok. Ge mig ett smakprov då, så ska vi se om du kommer undan med doften?
- Hö?*lyfter på ögonbrynen*
- Haha asså andas på mig..
- Åh! Aha. Haha*andas i mitt ansikte*
- :O
- Men va, vad?
- Euuww...
- Oj äre cigg o öl lukt, eller?
- Hahaha, nej dåå du klarar dig just fine!
- Okej, tack :) *pustar ut*, aja men ha en fortsatt trevlig kväll och .. tack!
- Mihihi, det är lugnt. Detsamma!

Just another ODD moment in my life..

Piz!/ Evelina

KING OF POP GOES 2 KINGDOM OF HEAVEN



Min vänstra stjärthalva gör ont. Min vänstra hjärthalva gör ont. Jag övertränar rumpan i svetthallen medan M.J sitter och zippar jordgubbsdrinkar i sällskap av Elvis Presley i det blå. Om nu kvinnomisshandlaren C.Breezy sitter inne och WackoJacko vilar i NeverEVERland vem ska då dansa för mig? Holla på luren om du känner att just du är den personen! Men låt oss minnas denna mångfärgade popsensation som en av dem största, orginalet .. en alltime favorite Michael Jackson. Seså, vila i frid.

- Äh, det är säkert ett pr-trick!
- Meh, kan du inte låta mannen vara död i fem minuter innan du börjar dina spekulationer?
- Han har faktiskt varit död i 45min..
- Ajt, låt mig sörja i en kvart till sen kan du börja med dina döds-teorier
- Ajt!

Dramababa är kall. Iskall. Så skyll inte på mig, utan på den jäveln.
Man blir som man umgås, eller hur var det nu ?

Piz!/ Evelina

AND THE SUN IS OUT, IT'S LIKE IT'S SHININ' ON ME

 


Piz!/ Evelina

YOU'RE A WATERMELON-GUY, I KNEW IT !





Två solbrända dvärgar på äventyr, Jag & min älskade Hero. [090623]

Piz!/ Evelina

YOU'RE WELCOME



Bilder från Fortes & Apan [090619]

Piz!/ Evelina

KEEP HIM STARVING


Godkväll

Jag kan blinka och njuter av att hoppa över överdrivet höga staket.






Harper's Bazaar. Den där herr Westwick är something allright.

Vi kör en tillbaka blick på helgen som snart passerat helt, shall we? Eh, ni har inget val. Relax/leanback och spärra upp ögonen.

Min fredag, vår midsommar började med en ordentlig sovmorgon och ett apglatt humör. Lite senare drog jag med 91:an på kransjakt, också kallat blomplockning. Vi lämnade den silldoftande sillaburken snustorra. Försökte lära denne hur man använder sina händer för att skapa vackra ting, det gick så där. Jag hann skapa en 10-poängs-krans till mamma på den tiden Amanda hann pilla fram ett "charmigt" diadem till pappa. Vi kom hem dyngsura eftersom vi stött på Regnet, han var varken trevlig eller uppfriskande ska jag säga er. Efter vi skakat av oss det våta och klätt oss varma var det dags för middag. Massa gottigheter. Jag tror inte jag behöver påminna er om vad som fanns på bordet. Samma undebara skit, vartenda jävla år. Så snabbt som jag harklat ner jordgubbarna klädde jag mig fint för att springa på kalas med gubbarna. Årets sommardag firades i Backa hos Lucky Luc, Lucas. Trevlig stämning, mindre trevlig stämning, mycket dans, mycket saft, goa människor, goa lekar, goa abs, goa utmaningar. Denna midsommarafton avslutades då nästa dag av stillhet påbörjades, då Ägget och jag smög iväg från pojkarna i Bellevue.

Min lördag. Jag gjorde förmodligen samma sak som du som sitter och läser detta gjorde. Bara andades. Typ. Senare mot kvällen blev jag väldans uttråkad och bestämde mig för att fortsätta dra mina andetag i Majorna. I Majorna hos SuperFanny och Fortes. I soffan softade vi till gamla SATC-avsnitt till ljudet av te-slörpande. Girly? Jag vet. Men för er som inte visste det så.. är jag faktiskt tjej.

Min söndag har legat i samma tempo som gårdagen men ett kyrkbesök stod planerat på schemat (här frågar någon för sig själv: vad gjorde DU .. DÄR?!) Jag var på gudtjänst, minsann. Det behövdes. Inte för att antalet synder var högre denna fredag jämnfört med alla andra fredagar på året, utan för att det behövdes(här gormar någon för sig själv: YEAH RIGHT!). Men så ligger det till. Hoppas ni trogna läsare haft en lika själ-sjungade helg som jag, ni andra.. skiter jag fanimej i. Nä, nu ljög jag.. hoppas detsamma för er också.

Piz!/ Evelina

MIC TERROR AND PIMPLE TERROR


Goddag

Jag kan kalla mig själv för hantverkare och njuter av att smula sönder bröd.



Foto: Bruno Dayan

Lille cameran har inte följt med på mina senaste äventyr. Since i raped my own face för någon dag sedan med en för grov peeling, därav inga pics på skadorna. Sådana småsaker som piskar sönder mitt självförtroende något(ytligt-jag vet), svackor på den skalan har vi väl alla. Eller ah, kanske inte Kanye  West och Paris Hilton.. men resten av jordens befolkning. Men nu är nyllet på bättringsväg och fick lite god feedback om min framtid igår så nu är jag tillbaks. Det blir ingen Malmö för min del, enligt dem där nere suger jag hårdare än dem lättklädda damerna vid Rosenlund. Enligt dem där uppe, strax utanför Nyköping är jag bäst. Därför flyttar jag upp dit i augusti månad och fortsätter att göra det jag är bäst på. Kanske lära mig något, kanske lära dem något. After all, åker ju dit för att studera textil & design.

Piz!/ Evelina

LESANE PARISH CROOKS: 710616


Piz!/ Evelina

IN ORDER 2 BE IRREPLACEABLE 1 MUST ALWAYS BE DIFFERENT





Piz!
/ Evelina

KIND OF LIKE A BIG DEAL


Piz!/ Evelina

BAD 2 DI BONE


Goddag

Jag kan signera underarmar och njuter av att snubbla på mattkanter.


DramaBaba @ work.

Lindsay posers

Så här skyddar man plattat hår, på Olindas sätt.

En flicka ståendes på en matta

Du är inte i närheten av din nostipp, bara så att du vet.

Vogueing?

Min fredag började med en äggmiddag med Ägghuvvet i Partille, ägg och potatisklyftor stod på menyn. Efter vi svalt(och sköljt) ner maten började dans-nerven rycka till som ett kaninbo. Åtgärd? Rumpskakeri, ofc. Detta gjordes på Boulevards scen och Bryggeriets överbefolkade dansgolv som Kissekattens medmänniskor värmt upp åt oss. Vi blev återigen påminda om varför vi slutade klättra i BLVDS trappor. Fastän jag måste medge att det är apintressant att stå och undersöka knattarnas beteende på stället. Mhm. Vi fick för oss att vi skulle jiddra med männen under parasollen(2 spice things up), vilket resultera i att vi fick stämpeln som ett gift tvillingspar. Anna, bestäm dig nästa gång om vi ska spela tvillingar eller ett gift par, lite lättare om historierna stämmer överens någorlunda. Sedan att du var 20 år och jag endast 14 år var inte heller så värst övertygande med tanke på att vi var från samma ägg. Truly an egghead. Vad denna afton har att erbjuda.. antar jag att tiden får avgöra.

- SWEET DUDE!
- Ain't no dude, but i'll sure take the sweets
- Hö?
- Du hörde mig!

Piz!/ Evelina

T IS FOR... TAMPONS


Goddag

Jag kan öppna thailådor och njuter av att doppa pennor i vatten.



Kommer ni ihåg dessa bilder som användes för att marknadsföra filmen Semi-Pro?



You know we had to do a remix right?

Jag måste se Sasha Baron Cohens senaste rulle, har älskat Brüno-karaktären sedan Ali-G visades på kanal 5. Good lord, den mannen håller inte tillbaks på något. Inga hämningar här inte. Sånt gillas. Och nej, jag har då aldrig skrattat/lipat så mycket i en biosalong som när jag såg Borat springa runt på den breda vitaduken.


Brünos A-Z GUIDE TO FASHION

is for... AUSTRIA. Ze most amazing place in Europe. Ve’re all proud of our country und are raised to try und achieve ze Austrian dream – find a job, get a dungeon und raise a family in it.

B is for... BULIMIA.  Still to me ze number one eating disorder if you want a great body. Ich vas in fact ze first Austrian to have bulimia, it vas 1987 – three years before Diana. No big deal votever.

C is for... CHINESE.  Zere’s like over 500 billion of zem, yet zey don’t have one single model amongst them – vy is zat?

D is for... DESIGNERS.  Fashion is ze most important und lifesaving of all ze sciences. Vood World War II ever have started if zere’d been a Berlin Fashion Veek in 1939? Ich don’t think so.

E is for... EIGHTY. About ze right number of hats to pack for a veekend avay.

F is for... FLORIAN. He’s mein godson, ich just vanted to mention him cos he makes me so proud. He’s only five, but Brüno has already taught him how to read, write und make himself throw up.

G is for... GIANT PANDA. Vot a beautiful, beautiful creature. A vord of vorning, though, its fur is not machine vashable.

H is for... HIGH-VAISTED JEANS. In terms of human tragedy on a mass scale, vy are zese not getting the attention zat Hurricane Katrina did?

I is for... INJUSTICE. Vy do zey give out Nobel Prizes for physics, medicine und svimming, but not for fashion?

J is for... JACOBS, MARC.  Not just a fashion designer, but alzo an important œ Œ vorld leader und beacon of hope for ze future of mankind. Not one suicide bomber has ever blown zemselves up vearing Marc Jacobs – you do ze mathematisher.

K is for... KAMPF, MEIN . Ze fashion bible written by Austria’s black sheep, Adolf. It literally translates as ‘My Flamboyance’.

L
is for... ZE ‘LITTLE BLACK CHILD’. Thanks to Madonna und Brüno, it’s zis season’s vardrobe essential.

M
is for... MR UNIVERSE. Ich helped Arnie vin zis for his final time in 1984. Ich met him at ze vay-in vere he was just over ze weight limit und needed to lose two ounces in seven minutes. Ich vas only too happy to help out.

N
is for... NAOMI. She’s amazing – 20 years in ze business und all ze pressure und fame hasn’t changed her a bit – she’s remained a total bitch.

O
is for... ORLANDO BLOOM . He’s basically obsessed mit me. I don’t vant to use ze word stalker, but ven ich vas at Milan Fashion Veek I stayed at ze Hotel Malecci. Guess who checked in to ze same hotel two hours later… Orlando Bloom. Coincidence? Ich don’t think so.

P is for... PINK . Just vatching him now on MTV. A great singer, great fashion sense und so hunky!

Q
is for... QUEEN OF FASHION. Zis, of course, can only be Anna Vintour. Still timelessly dignified, stylish and feminine, despite being in her fifties und a pre-op trannie.

R is for... RUNWAY MODEL. Can you believe zis, I’ve never been one!

S is for... SEPTEMBER 11TH 2001.  Famous, of course, for being ze day on vich Oscar de la Renta reintroduced ze chambray peasant blouse.

T
is for... TAMPONS. Ze perfect thing to snack on to keep zose hunger pangs avay und stay looking great. Just one heavy flow size vill leave you feeling full up for ze whole day.

U
is for... UNDERVEAR. Try not to go mit out it too often or you’ll end up having to play hackysack mit your kugels just to keep zem off ze ground. Personally, ich just leave off mein unterhosen for appropriate occasions, like if I’m going to ze beach, or if I’m vearing a kilt und zere’s a chance ich vill be photographed getting out of a car.

V is for... VAXING. Hair removal und manscaping ist essential. Be careful if you do it yourself, though – yesterday ich tried to self-wax mein arschenhaller und glued meinself to ze bed. Even more important ist regular anal bleaching. In Austria, anal bleaching ist considered so important zat it’s paid for by ze state. In fact, you cannot run for office if you don’t have a vhite arschwitz. Zere are other benefits to getting ze bleaching – on my last session ze beautician, Klaus, found the long-lost head of a David Beckham action figure up zere.

W is for... WINEHOUSE, AMY. Ich bin sick of all ze haters – she is not too skinny, in fact, for ein junkie she ist actually zehr fat.

X
is for... X-RAY PHOTOGRAPHS. Ich still look too fat!

Y
is for... YOGURT.  Peach flavour tastes best on ze vay back up.

Z
is for... ZERO.  Brüno’s dress size.


Piz!/ Evelina

BEACH+BIKINI-BODY




Jag klev in i Twilfit här om dagen med mor min, såg den här snyggingen. Igår stoppade jag ner den i påsen och gick hem, ah just det.. betalade gjorde jag ju också.

Piz!/ Evelina

JAY SAID D.O.A, I SAID D.O.50


Godkväll

Jag kan betala för påtår och njuter av att lukta på mitt eget hår(rosenblad).

Sorry C.Gynning, jag föddes med mina blonda bryn. Ingen blekning här inte.

Min baksida har förvandlats till en djungel fylld med apor(jag) och läskiga ringduvor.

Så här mycket vet jag om blommor: på bilden ser du ingen blåklocka.

Hallå så, Sahara-bloggen. Lika torrt som alltid, ganska tomt men ändå ständigt växande. Filmtajm? Oh, ja.

Piz!/ Evelina

GOT THAT FLASH ON, IT'S TRUE. NEED THAT PICTURE OF YOU



Foto: Bruno Dayan


Svenska skills har hon också, den där Lady GaGa. Suckyasssound på videon, var beredda. -"PUSS PUSS!" A.Skarsgård och en(3?) Johan Palm?

Piz!/ Evelina

DESCRIBER.of REALITY.UNDER.GOD'S.SUPERVISION.




Foto: Bruno Dayan

Piz!/ Evelina


NO CHAINS 2 UNLOCK, SO FREE 2 DO WHAT SHE WANTS


Goddag

Jag kan plocka valsedlar och njuter av att se på när andra flickor snubblar.

Låt mig presentera superflickorna - Richgirl!
Typ hej Beyonce, Kelly Rowland, J.Lo och Nicole Scherzinger?


Klumpen som satt sig som en snigel i strupen har smält bort. Jag ska med till Halmstad 09 efter några om och men. God is good y'all, god is good! DramaBaba är ganska good hon med. Landslaget däremot, är allt utom det. Vågade ju inte ens kolla klart på hela matchen igår, mina svenne-nerver tål inte sådana pinsamheter. Usch, ja. Nu blev det lite deppigt här, vad sägs om helgens roligheter istället? Låter bra tycker jag. Jag röstade idag, för första gången ever! Känner mig som en vuxen man och ja det betyder att det känns gött. Åh så såg vi Elefant spela live i fredags, det kändes ganska gött det med. Snubben med rap-micken får 5/5 toast, hans Bape+G-Shock klocka får samma betyg.

Piz!/ Evelina

GOT THAT QUICKSAND, I KEEP HIM SINKIN'



Den röda smurfen rullar barbent runt på stadens gator iklädd blottar-rocken. [090604]

Piz!/ Evelina

I CAN SEE WHERE U'VE BEEN ON THE BACK OF UR HEAD..




Piz!/ Evelina

..I'LL JUST TRY 2 DENY IT IN THE BACK OF MY HEAD


Goddag

Jag kan köpa ljusstakar och njuter av att luta mig mot runda väggar.



Fint minspel, dontcha think? Jag och Ägghuvvet. [090603]

Okej, en shout out till min snygga lillasyster först.. förlåt att jag kapa tishan men vi vet båda mycket väl att den helt enkelt är snyggast placerad på min överkropp. Come on, maan! Nu när det där var avklarat uppmanar jag er till att låta era små röster bli hörda genom röstning i EU-valet, mucho importante folks! Sedan en interjektion följt av yttligare en uppmaning: Åh, se nu till att ta vara på dem få solstrålar vår svenne-sol skänker oss. Se till att få med er en algire också, för den där extra lilla njutningen.

Piz!/ Evelina

PLAN ROCKA SHOW STOPA FLO FROPPA HEAD KNOCKA



[090601]

Piz!/ Evelina

MY GLORY


Goddag

Jag kan skriva på mer än ett språk och njuter av att spraya mitt nackhår.

Jag och mina blonda bodyguards

- Meeeeeh!

- Såjaaa!

- Licky licky!


ChubbyChasers, where ya at?  [090530]

Menat att jag ska spola tillbaks till torsdagen och knappa fram vad jag haft för mig enda sedan dess. Känner dock att det kommer bli ett evighets inlägg så vi summerar dag för dag(ord för ord), lättare för både er och mig.

Torsdag:
Någon tog sovmorgon, eftersom denne inte skulle vara vid A-huset förrän vid 13.00
Någon glittrade
Någon grät glädjetårar
Någon var stolt
Någon gapa till full hals, helt rätt Ms Fisherman's friend
Någon bytte om till kvällens freakum dress
Någon kammade håret
Någon mötte upp några godingar på Vasa Victoria
Någon stannade inte alls för länge där och började halkan mot Parkan med Mr T som stödkompis
Någon intog dansgolvet
Någon fick pojkarna på scenen att tappa kläderna
Någon lekte kurragömma bakom ridån
Någon tracka DJn och mannen i båset kunde inte bry sig mindre om mina önskemål
Någon fick bråttom iväg
Någon lovade något som hon visste inte skulle hållas
Någon halvsov på Greenwich tills morgonvagnen började tuffa
Någon dansade på Greenwich ganska så stabila bord
Någon såg solen stiga upp mot vackra Vasa-hus
Någon kom hem strax innan någons fader skulle upp till jobbet

Fredag:
Började dagen med lite spring på stan med min älskade 91:a. Inne på H&M roffade jag åt mig (just trow it in the bag (8) haha) N*E*R*Ds Fashion Against Aids linne, super kuwakilicious 98kr! Jag satte på mig den rosa skönheten och ett par matchande chucks, superfly i know. Fastän det kanske inte var den bästa utstyrseln för ett resturangbesök, men äh!
På Jensen's Böfhus käkade jag en ganska så knaprig kycklingspett, med husets apgoda sås till!( Apan, hur god var den inte liksom?) Sedan fick trollen för sig att vi skulle fortsätta kvällen hos Chez Amis, det lät som en bra idé så detta gjorde vi. Där träffade vi på resten av skogens varelser och ja vi lyckades få lite rumpskak på stället. Efter besöket och lite velande mellan Vasas smågator tog jag 1:an hemmåt.

Lördag:
Chillade hela dagen, läste boken som bör läsas av alla(förrutom Bibeln) Rötter. Dumt av mig att läsa den på svenska, när jag kunde valt finska. Eller engelska. Finns i vårat lilla bibliotek här hemma, kom och låna vettja! Books 4 favors. Grr. Närmare mot kvällen tog jag bussen upp förbi moskén till Apan, där satt tre fruntimmer och såg på när jag käkade min tonfisksallad. Tuna, chicken of the sea. Mums. När vi gjort oss redo inför kalaset i Torslanda, packade vi kappsäcken och skynda tillbaks till busshållplatsen. Motsatt riktning, denna gång. Hos Coffe spelade vi kort, tog barnförbjudna bilder och hade fredsmöte i tvättstugan. Coffe såg superslim ut och gjorde min hungrig på annanaspulver. När kvällen var slut, hann vi till bussen som vi inte skulle ta. Hem kom jag, ca. två timmar senare.

Söndag:
Inget dopp men chips utan dipp, gifflar och körv bjöds det på vid Fiskebäck. Eller ah, vi hade med oss det mesta men ni kopplar. Min rumpa fick leka Apans huvudkudde och solen var väldans göttig, änna.

Dagarna blev allt kortare och kortare i texten ser jag nu, kanske beror på att jag borde gå ut och springa av mig morgonkaffet innan jag sätter mig här. Grattis till dig, käre läsare som lyckats ta dig enda ner hit. Genom min skit. Mad props. I'm out!

Piz!/ Evelina

RSS 2.0