< Till bloggens startsida

NEVER LOOK BACK


Godnatt

Jag kan imitera Katt Williams och njuter av att smälla igen dörrar.


Min 2,50 krs kedja stod för dagens blinbling.

Vakna. Powerwalka. Typa. Städa. Diska. Baka. Fika. Sova. I'm out!


Piz!/ Evelina

STADIUM MUSIC


Goddag

Jag kan få pojkar att fnittra som flickor och njuter av att klunka vatten.


Jag och min "sexylook", H's finfina tattoo och gårdagens supermodell.

FY SKÄMS PÅ ER, GÖTEBORG! Vi var tydligen väldigt dåliga på att släcka ner staden i lördags, gå och ställ er i skamvrån.*suck* Men allt annat som vi gjorde i lördags var vi bättre på. Ni vet som att se söta ut på Chez Amis, spela lika mot Portugal och dansa på Bryggeriet. En redig utgång, med alla dem rätta ingredienserna.. catfights, trevliga diskussioner, någorlunda bra musik (återigen lilla jag som tracka djn angående the lack of negerdunk), gott sällskap och stjärtshake. Söndagen min inleddes med ett stort glas vatten och en glass i solen med 2/4 av syskonen Fatahie. Dagen fortsatte med att jag lärde mini kurden att gå catwalk till Fashion TV ätandes på Lypsyl. Lillen var hungrig så jag lät honom käka lite på ceratet, man vill ju inte snåla. Efter tiden med Hero & Daryan åkte jag till Olskroken för att kolla en film. Filmen var pinsamt dålig och det var pinsamt nog jag som valde rullen. Men med gott sällskap klarar man sig igenom det värsta. Nu måste jag hoppa in i duschen, för mitt hår är hoppats nasty att man kan använda det som stekfett. Okej, inte så nasty kanske. Men ni fattar!

Piz!/ Evelina

EARTH HOUR


Goddag

Jag kan släcka ljuset och njuter av att hälla stearin över människor.


Duktiga snygg-Alex sminkade kreativt i skolan idag och jag agera modell.

VÄLJ MYSA, INTE LYSA! Ställ upp för klimatet- delta i Earth Hour ikväll kl.20.30 då släcker vi ljuset i en timma! Någon som är på? Fast det kan bli lite jobbigt att få personalen hos Chez Amis att släcka ner ljuset där, men jag får la stänga av telefonen eller något. Haha undra om det ens bidrar med något? Well, här hemma ska vi iallafall köra på levande ljus från 20.30-21.30. Försök ni med, hela världen är ju på? På stan här i Götet uppmanar man invånarna genom att dela ut ljus och klä ut volontärer i djurdräkter. "Djuren" ser du sittandes, gåendes och ståendes i olika delar av centrum. "Djuren" bär på portföljer med textad reklam om kvällens uppgift. Let's go!

Piz!/ Evelina

IT'S NOT OVER WHEN U LOSE, IT'S OVER WHEN U QUIT


Godkväll

Jag kan dansa bättre än Donnie Klang och njuter av att rädda insekter.

Vi närmar oss releasen, här har ni mina favoriter från kollektionen M.W för H&M.

Idag har det varit en sådan där chilldag. Lite fönstershopping, lite 101 girltalk, lite brevskickande, lite kanelbullar.. en dag med en lagom dos av det goda. Min torsdag hade något liknande tempo, jag & Fortes hade en göttig filmkväll hos mig. Vi såg en fattigmans version av En shopoholics bekännelser. Den överträffade mina förväntningar och ja, jag vill ha den där grön scarfen med. Ni fattar, när ni sett film som alla borde se. Då menar jag yttligare en annan amerikansk förutsägbar rulle fylld med reklam som alla flickor  BA MÅÅÅSTE SEEE*fJåRtiiZ röst*. Dock hade jag lyckats fått tag på den sämsta torrenten ever, man såg silhuetter vandra över bioduken med jämna mellanrum och ljudet var i vissa scener så efter att människorna i dialogen bytte röst med varann. Som vi garvade när ljudet var så fruktansvärt efter i en scen där en man och huvudrollen konverserar, det såg ut som om att dem dubbat över hennes röst med hans. Aja svårt att förklara, men det var varken menat eller väntat att kvinnan skulle röra på läpparna till motspelarens repliker. Haha så fult. Well well, är man pirat så är man. Snart är det nana-time för min del, måste se någorlunda pigg ut när jag besöker Alexandra hos makeupstudion imorgon.

Piz!/ Evelina

HAPPY JUICE


Godkväll

Jag kan tillaga våfflor och njuter av att se på när Q lipar.
BlackBook, N. Richie lookin like Lady Gaga.Älskar ringarna, ballare än en ballograf.

Denna onsdag blev det visst jag som fick stå för maten här hemma.. mhm DramaMamas tur att stöka ner köket. Wihoo, mat & slaffs överallt! Men resultatet smaka mumma. Våfflor till dessert, ofc. Fast nu kommer bakslaget, att få tillbaks köket till dess rätta jag(fräscht!).. att diska är jag ju mästare på vid det här laget, sålänge jag får sjunga medans tallrikarna dansar under det rinnande vattnet.

Piz!/ Evelina

BREAK FREE


Goddag

Jag kan sniffa kakaopulver och njuter av att riva upp brev.

Mango,annanas & vindruvor i solen. Home made lattes och jag dårå.

Här får ni en liknelse, jag kan inte förklara känslan på något annat sätt. Men försök att förstå då. O nej, läs noga.. den kan uppfattas som lite emo but don't get it twisted .. jag är världens lyckligaste människa just nu. Men bara för det betyder det inte att jag är utan funderingar och tankar.

i'ts like bumpin into ur own reflection in the mirror
it's u but at the same time it's not
it's u, coz it looks like u, walks like u, talks like u
but without all the shh u got inside, beneath the surface
it's blank
it's empty
it's souless, mindless and without a guilty conscience
and when u bump, u hit hard
it hurts, the blood's pourin n the bruises starts growin
yeah i just bumped into it
n i'm stuck with shh on my hands, can't find my way out
still surrounded by walls of glass
i let u know when the way's opened though
when i get 2 break free from this place where fear is closer than near
when i get 2 break free, n go back to who i used 2 be.
the real me.

Piz!/ Evelina

GET HOOKED UP, GET FUCKED UP


Goddag

Jag kan stöna som en struts och njuter av att shoppa frukt.

JT + CiCi = Love Sex Magic

Våffeldagen idag, om det är någon som lyckats undangå det. Jävlar sikken hajp det varit runt denna dag. Orka. Bake em', make em', eat em' n shuut the fuuck uup. Själv får man dem tillagade till efterätt med vispad grädde och hallonsylt. Drottningssylt kan gå an, men inte jordgubbsylt. Jordgubbsylt är nästy. Urk på burk. Om ni undrar vad jag hade för mig igår så kan jag berätta att jag spenderade några timmar på stan med Fikusen, ur totally my new GBF(GayBestFriend).. och jag kom som vanligtvis hem tomhänt. Buhu. En latte rikare såklart, men den sätter sig inte på händerna utan på.. eh stjärten. Efter den soliga promenaden begav jag mig hem, käkade middag och därefter sprang jag på äventyr igen. Olskrokstorget. Olskroken är ju ganska mysigt ändå, speciellt när tiden där spenderas med massage och Desperate Housewives. Yup, nu måste jag kila från computan.. damtussarna vill bli uppplockade, jag kooooommer!(pratar till dammet här)

Piz!/ Evelina

MAUI WOWIE


Godkväll

Jag kan fråga frågor om svett och njuter av att spänna mina nyfunna abs.

Åh, jag får typ mystånd av denna kollektion..

Idag har det hänt mycket, för mycket. Sånt gör mig trött, att träna gör mig också trött. Men göttigt trött, eftersom jag vet att tröttheten kommer att leda till una hot body lagomt redo för badsäsong 09. Att sova eller icke sova, det är frågan? Besvara inte den onödiga frågan, shyfolks. Jag får la sitta och vänta in gryningen tillsammans med Kenna och hans vackra visor. Jag menar, att sova är totalt överskattat. Stör mig mig mycket mer än gärna med söta midnatts sms, sånt gillas.

Piz!/ Evelina

YES I AM A GIANT NEXT 2 ME YOU R JUST ANKLE HIGH


Goddag

Jag kan ta kort med mina kamera och njuter av att få gräs uppkört i näsan.

Nyinskaffade halsband som gick ihop på 100 riksdaler, hos H&M.


Ett klick bort finner du Frejas snögga Lil wayne tisha, Black Book

Nu måste jag springa, så att jag inte kommer försent till mitt möte. Mhmm, Eve ska komma i god tid denna gång.

Piz!/ Evelina

CRADLE TO THE GRAVE


Goddag

Jag kan hälla upp vatten i glas och njuter av att bli nerkletad med mögelost.


Harper's Bazaar

Jag har kommit på varför vi andvänder ordet muf som en synonym till det kvinnliga könet, ibland som skällsord. Det är av samma anledning vi väljer att bojkotta BlondinBellas blogg. Varje gång du blir nyfiken över vad BB har för sig, låter det klirrklirr i hennes plånka. Nä, jag hade inte tackat nej till hennes plånboks innehåll.. men hennes åsikter, hennes texters innehåll. Nej tack. Jag hade lätt velat tjäna stora cash som den nämde men aldrig genom att trampa på andra människor. Jag kallar mig inte insatt, utan utsatt. Utsatt av dem högre makternas skitsnack, utsatt av BBs smyginfiltrerande.. undra om flickebarnet ens förstår vad hon står för, undra om hon har någon aning om hur det är utanför bubblan? Jag säger inte att jag lever utanför den, vi bor ju i Sverige liksom. Fast sakta men säkert hjärntvättar hon resten av blondin Sverige, rakt framför ögonen på oss. Vi ser men vi tittar inte. Vi läser men vi tänker inte. Så nu är det dags mina kära proletärer, inta era offensiva positioner innan det är ute med oss!

Piz!/ Evelina

SWEET DREAMS ARE MADE OF THISlinne+örhängen: H&M
jeans: Gina Tricot
halsband: Asos
hoodie: 80's Tees
klocka: Adidas
skor: Converse
Piz!/ Evelina

WELCOME TO THE HEARTBREAK

Godkväll

Jag kan skala bananer och njuter av trampa på halvätna fruktkolor.


This is pure perfection.

Min lördag inleddes med en solig stadspromenad med den nya götebörgarn', två lattes tillhands ofc. Glassigt värre! Efter mysstunden tog jag farväl till mitt sällskap och hoppade på bussen mot Fyrktorget. Skulle nämligen käka tacos en bit från Fyrken, hos Apan. Där satt vi småsöta flickor och slickade på våra ost-tortillas till ljudet av MTV. Emellan vår djupa diskussioner om allt mellan himmel&jord klunkade vi i oss Eldorado's guacamole. Den smakade inte guacamole direkt, helt ärligt undrar jag nu i efterhand om den ens innehöll någon avokado alls. Well well, något grönt och såsigt var det iallafall. Under måltiden blev Apan kontakad av några MC-ppl som vill kidnappa oss till Backa. Till Blåklintsgatan ganska exakt, där väntade några sköna grabbs på att bli utklassade i frågesport. Båda mina lag vann(Ida, in ur face!), hähä. Tyckte att jag kände igen området runt huset vi chillade i mycket väl, för väl. Nämen klart bäst fan att det var mitt gamla hood, bodde på Rödklintsgatan i mina yngre dar. Lite hemskt att dem byggt över ängen som jag brukade tralla på under sommartid som liten(läs: är fortfarande liten, men yngre dårå), ängen är numer övertäckt med både betongsmark och hus. Buhu. Min söndag har spenderats med Blomman och DramaBaba, fast på olika håll/tider. Kaffe & tjööt är gööött. Nu är det dags för avsnitt 13 av The City, can't wait!
Vogue Paris

Piz!/ Evelina

NOT ALWAYS ON TIME


Godkväll

Jag kan baka födelsedagtårtor och njuter av att shoppa kalsonger.


En god "tårta" och en trött Evelina.[090320]

Åh fick precis en räkmacka serverad in på rummet, vadå lyx? Well ibland får man lyxa till det, speciellt när någon i huset fyller år. Hela 52 år blev farsgubben min, hoppas du lever MINST lika länge till. Det räcker inte med 48 år till, som du så deprimerande börja babbla om direkt efter vi lovsjungt till dem nytända ljusen. Du slår nog din farfar med häst längder, jag menar 102 år.. bättre än så kan du! Snart ska jag packa ner både mig och den mastiga tårtan för vila. Har fixat och haft mig i köket nästan hela dagen för pappsens skull. En dubbelsats av Arlas kladdkaka och hallondränkt vispgrädde över det samt en väldigt rosaröd glasyr på det. För vi vet ju hur mycket du gillar(läs:hatar) just den färgen, rosa. Den smakade himmelskt men såg för jävlig ut. Hihi. Tårtan passade fint till dukningen som var överröst med hjärtan i alla sorts storlekar. Man märkte verkligen av att det varit flickor som preppat inför middagen, jag & mina minisystrar. Mamma kom precis hem från en långdag på jobbet, därav den sena räk-måltiden.. ville ju få detta firat med henne med. Den senaste Replay-parfymen för pojkar, sitter nu fint på pappas luka-gott hylla. Go smell it, hos Kicks. Äh en Smell ya later får det bli med, Änglar och Demoner kallar.

Piz!/ Evelina

LU LU


Godkväll

Jag kan stå utanför hotell och njuter av att suga i mig hasselnöts-lattes.


Foto: Tim Walker

Ögonlocken tynger och min blick är inte lika skarp som innan. Jag är trötter, minsann. Jag tänkte att ni skulle få smaka på en av mina obligatoriska dagsmåltider litegrann. It's a song, yesssiiir. Denna hiphopsvisa funkar vid alla tillfällen och man blir sådär gottigt rofylld i hela kroppen. Jag tröttnar då aldrig, jag har hört låten minst en tusen ggr (överdriver kanske). T.om. live, åh så bra han var!Så bra han är! Så lyssna nu innan ni somnar in, to La-La land to count them sheep.Piz!/ Evelina

COMMONER


Godkväll

Jag kan använda mina ögon och njuter av att plocka gråsuggor.Foto: Tim Walker

Finns inte mycket att säga idag. Som den hantverkare jag är har händerna idag gjort sitt, orkar knappt knappa in orden korrekt på tagentbordet. Mitt avdammade tagentbord. Min onsdag har till mesta dels bestått av torkande och dammande, här i Systems Jenséns hushåll. Lite annat onödigt har la gjorts med, men det är så hoppats onödigt att jag inte tänker skriva om det. Men lunch på balkongen, i solen är värt att nämnas. Solen, komsikomsi till mamsimamsi. Tiden på gymmet idag blev inställd, p.g.a trötta pappan, men det tar vi igen senare i veckan serrö!

Har fått "klagomål" hoho, nää men kritik angående min lilla text i bloggen. Alltså typsnittet, y'all, inte innehållet! Så det ska pillas med imorgon, fastän jag inte ser resultatet på min egen dator hoppas jag på att det blir bättre. Radbyte och typsnitt stämmer inte lika överens här som med resten utav världens datorer. Förebliven eller efterbliven, vad vet jag. Eve fixar allt, Eve fixar allt!Piz!/ Evelina

CROWD PARTICIPATION


Godkväll

Jag kan sniffa grus och njuter av att studera Whitneys tvinnade hår.


Min första titt på The City avslutades precis och jag hungrar redan efter mer NY-drama. Huvudrollens hår, åh åh åååh Whitneys hååår! Det är ju nästan så att man blir sugen på att låta svallet gro på nytt, nästan. Jag är faktiskt supernöjd med mitt hår som det är nu, hade inte velat ändra frippan för en sekund. Pagen gör nog mitt nylle mer till rätta, alltså min runda ansiktsform blir inte lika självklar när jag har håret som jag har det nu. Min frisör är ganska snygga hon med(ett plus där), tack ännu en gång du. Nä nu väntar una dinnerparty over at Olivia's place, mhmm!( yttligare ett The City-avsnitt,d.v.s)


Don't get it, TWISTED! Ego-dödande att "stå" brevid skönheten, but wtf.

Piz!/ Evelina

ARE NASTIER THAN NASIR JONES WAS


Goddag

Jag kan singla slant och njuter av att dricka iskallt vatten innan läggdags.

Kickar igång dagen med ögongodis från LV. Bilder: Style

Jag tänker inte inte kommentera vädret, för det råkar alltid bli snö eller snuskslask dagen därpå när jag gör det. Jag säger istället: Vilket väder vi har idag! Nu kan inte mannen från ovan klaga på att jag underskattat hans skapelser eller dylikt. Eftersom jag formulerat mig på rätt sätt. Jag hoppas bara att det håller i sig hela dagen, jag vill ju så gärna inviga mina nya bågar. Apsnygga verkligen! Nä nu måste jag kråla mig in i duschen så jag är någorlunda fräsch inför glassandet på stan med ingen mindre än Apan.


Något mer ätbart ögongodis. Jag som trodde fashionistas levde på luft.Piz!/ Evelina

LIKE TREY, I SAY: THIS IS THE LAST TIME


Godkväll

Jag kan slicka skålar och njuter av att stinka äpplejuice.


50% av mitt nylle,200% pure K.Moss.

Skissa, läsa, sova. Nu gick solen ner, då blir det inget mer som trollet Hugo säger.

Piz!/ Evelina

POWER 2 THE PRETTY GEEKS


Goddag

Jag kan pröva mössor och njuter av att  få min högra rhomboideus masserad.


Loose fit is the shh. Bilder: The Sartorialist

Ville bara dela med mig av dessa fagra utstyrslar innan jag förflyttar mig till middagsbordet.

Piz!/ Evelina

BUG-A-BOO


Godkväll

Jag kan dricka choco-coffee och njuter av att höra Hero skratta.

M-K Olsen och ett hett kombo hittat hos Jak&Jil

Min lördag, den va' göttig den ja'. Vi började som sagt dagen med en galen cirkus-show inne på Nordiska Kompaniet, där vår käre långbenta vän AnnMari ägde catwalken. Den tjejen är ju typ 3m lång, gorgeus. Med vi menar jag: mig själv, SuperFanny, Lejonet och Ägghuvvet. När clownerna var klara med sitt, sprang vi iväg till Hemköp. En man(kvinna) kort dock, SuperFanny hade fått slut på sina krafter.. fredagen kanske hade satt sina spår lite extra hårt? Där inskaffades rapsolja och lite småttgott för kvällen som komma skall. När solen gått och lagt sig, då aftonen var på g skulle vi + MediaBruden samlas i Majorna för lite pimplande. Det blev pimplande, gottande i godis, överkonsumering av både chips,afro-amerikanska-bollar och popcorn utan dess like. Innan vi blivit allt för svullna hade vi hunnit spela en omgång av någe frågespel(mitt lag ägde) och prata en massa roliga minnen. Det blev mycket snack om Halmstad 08, men vänta bara tills Halmstad 09 är här. Då jävlar ska ni få se på roligheter! Vi åker och chillar vid Sveriges finaste strand, Tylösand V.29-30. Då jävlar, ja'!

[frågespel:man fick varken använda ordet som skulle listas fram eller använda kroppsspråk]
E- Eh ehm.. man ansar mattan med den!
T- Eh..hmm
E- Asså man ansar/rensar mattan utanför sitt hus med denna sak
T- Jag vet! RAKHYVEL?
*tiden tar slut*
E- WTF? Neeeeej! GRÄSKLIPPARE!

Piz!/ Evelina

CAN'T BLAME THIS ONE ON THE BOOGIE
Startin' to doubt my own abilities
Startin' to loose my game
Startin' to forget the rules, the codex i've made my own
I let it slip away
I let you slip away
It's a shame
Cause i know, i only got myself to blame

Piz!/ Evelina

THE ORPHANAGE


Godmorgon

Jag kan låta som en giraff och njuter av att bli pussad på pannan.Foto: Chadwick Tyler

Det blev inte mycket tid vid datorn igår, vilket resulterade i noll inlägg. Sorry, guys. Bra att ni tittade förbi ändå, för man vet ju aldrig när det ramlar in nya onödiga texter här. Så nu undrar ni såklart vad lilla jag hade för mig igår kväll, jo jag var och chilla vid Olskroken. Första gången för mig att gå av på Olskrokstorgets hållplats, har liksom åkt förbi där väldigt många gånger men aldrig hoppat av. Jag hade fått en bild av att det bara strussa runt en massa silverävar där tjötandes om 50-tals porslin och höftproteser över disken vid torgets marknad. Men icke sa Eve, där bor det ju unga ppl med. Med chill menar jag att ha en fin utsikt i köket (någon lagade middag åt mig), sen blev det en skräckis på det. Hade lite svårt att hänga med i filmen, blev ju så oerhört distraherad(i didn't mind, though). Men filmen Barnhemmet var det som spelade i bakgrunden iallafall. Påvägen hem gjorde jag ett litet stopp vid Bryggan och sa chingchong till aporna. Vad konstigt det kändes att jag inte var med er ute, men det blir det ändring på idag? Yesssir. Nu måste miniapan här "kicka" för SuperFanny väntar på mig i stan, vi ska kolla en liten modevisning och smutta på kaffe.

Piz!/ Evelina

GIMME THE LIGHT


Goddag

Jag kan skissa uppOner och njuter av att doppa penslar i vattenglas
.


By: Michael Kelly

Snart klär jag på mig tjockisjackan och tar bussen in mot den centrala delen av Göteborg. Fontänen är mötesplatsen, som alltid. Merso har bestämt sig för att bjuda mig på en fika, vilket café vi hamnar på vet vi inte ännu. Merso, Mersia.. första gången jag träffade dig och du presenterades trodde jag att du sa Messias. Tänkte: Mamma mia, snacka om att ha ett namn som är svårt att leva upp till. Men så var det inte du hette, Merso it is. Mittbenan ska hinnas platta innan den förstörs mer av virvlarna utanför, hej plattången hej.

Piz!/ Evelina

DESPITE EVERYTHING,I'M QUITE SATISFIED


Goddag

Jag kan fota med min kamera och njuter av att se snön yra ner utanför fönstret.

Bilder: Jak&Jil    
1. Amber(Kanyes senaste fling) iklädd en apsnygg Alexander Wang klänning.
2. Reppar LV med en stor guld clutch, från Louis Vuitton ofc.
3. Carine & Emmanuelle rockar långhåriga pälsar, färgen nude slår stort i vår.
4. Barbara iklädd den utjatade med ack så snygga armé-inspirerade Balmain överdelen.
5. Krokodil på accessoarer blir allt synligare, här på ett par skor från Alexander Wang.

Update: Jag har fortfarande inte ett öre (eller nja.. typ 51öre) på cellin så var vänlig att plocka upp luren och slå mina siffror om du vill få fatt på mig. Ni med Comviq Kompis har såklart V.I.P. Nu återgår jag till skissblocket, det blev nämligen ingen rekryteringsmässa idag.. min dejt banga och sånt är inte lika roligt att gå på med sig själv.

Piz!/ Evelina

DEFEAT

 

 
 NU
 

Vad hände? Sålde ni era själar eller vad? Till den där JD inte sant, världens kortaste producent. Jag hoppas innerligen (för hans egen skull) att det inte var han som gjorde detta mot Jagged Edge, i såna fall ska han allt få smaka på riktig hataration 1-O-1: kort man vs. kort kvinna. Eller vänta.. ett krig, bestående av ett slag. Vem vinner?


Styrkor:
JD- I'll make ur track go wack.
BowWow- Puppeyes-weapon.
Snoop- I'll smoke ur brainizzle out,fo shizzle!

S.W.A.T: Janet Jackson, nip-slip!


Styrkor:
DramaMama- Like an earthquake, there is no escape, when I shake it in your face.
Lupe- I'll prolly freestyle ur ass to death, FNF Crew!
Kanye- BB-attack, inte Bear-Beat utan Bend over Bitch-attack.
Mr Williams- I'm the Rebel, I'll smack u in the head with my board once my extremely sexy face starts distracting you.

S.W.A.T: Teriyaki Boyz, ninjaaaa!

Piz!/ Evelina

BUST YOUR WINDOWS


Godkväll

Jag kan riva sönder inbetalningspapper och njuter av att höra fåglarna.Om ni hade kunnat se in igenom mitt öra, in till hjärnan hade ni förmodlingen sett en liten instängd gubbe i en glasbur. En glasbur utan AC, en bur där trycket är så hårt att det gnisslar i gubbens öron. Så känns det innanför mitt skallben just nu. Ett fett tryck. Så känner jag när kroppen vill gosas ner till sängs. Jag känner mig tom i skallen, eller ah gubben finns ju på plats men annars tomrum. Frågan är varför jag är så trötter redan, liksom klockan är bara .. fööör-tidigt-för-att-lägga-sig-för-natten. Nåja, får la spendera tiden innan läggdags med att glo film. Synd att cashen runnit ur luren, nu kan jag inte tvinga hit någon.

Dagens glädjebud: Olivia blev min referent. C.Ps lilla bulle i ugnen mår prima. Jag har kommit in på Modeskolan i Stockholm, platsen ligger och sover tills jag bestämt om det är the school för mig.

Piz!/ Evelina

BALLAD OF A DEAD SOULJA


Goddag

Jag kan dans-battla framför MC och njuter av att sätta bollarna i hålet.


Foto: Jimmy Backius. Modell: C. Winberg

Mitt upp mailandet, hårfixandet och telefonsnacket kom jag att tänka på gårdagen. Det var en ganska trevlig dag. Min tisdag började med ett biffigt möte hos AMS därefter tog jag sjuan in till Centralen, till lilla Espresso House. Där satt två söta nötter och tjattra, jag joinade dem med en chailatte(jag vet, förvånande nog ingen cappuchino). På ställets högsta stolar satt vi en stund, jag försökte svälja ner min creamcheesebagel och se nöjd ut samtidigt. Det gick sådär. Sedan blev det lite spring i Nordstan efter ett par brillor till Tess. Mission: completed. Strax därpå tog jag bussen hemmåt, chilla en stund på rummet.. plötsligt var det dags för mig att att plocka upp Apan som lovat. Det blev ingen uppplockning. Istället satte vi oss i Finnens bil och cruisa tills vi bestämt oss för att spela biljard. Kvillesbiljard? Om jag ägde? OM jag ägde? Jag råkar alltid vara bra på saker som jag aldrig gjort innan, alltså biljard på ett riktigt sånt ställe inte Tyrolens pooltable. Det räknas inte. Och ja, det var ren nybörjar-skicklighet (long-ass-word)! Jag och Apan råkade vara dem enda vaginorna (inget snusk, det är ett vackert ord.. va stolt!) på stället, Champions League kväll. Kul. Faktiskt. Nu ska jag återgå till whatever i was doin before, till sällskap har jag Tupacs dikter strömmandes ur högtalarna.

Piz!/ Evelina

GIT UP, GIT OUT


Godmorgon

Jag kan balansera ett piano på min nos och njuter av att ha ont i halsen.

Skönt med några skönheter från springbanan i Paris så här på morgonen. Bilder: Style.com

Om några minuter sticker jag iväg på min morgonrunda och i Drama Queen-koppen är det idag te som värmer. Önska mig lycka till, mina vader är fortfarande halvt fungerande sedan gympasset i måndags. Har en annan konstig känsla, den här känslan sitter inte i vaderna dock men .. helt plötsligt känner jag att dygnet har för få timmar, så mycket som behöver göras på så kort tid. Äh, stress är ju bra för hälsan.. eller hur vad det nu? Idag ska jag iallafall ringa en massa pinsamma telefonsamtal, boka något till sommarn, träna.. och äta frulle. Monstret i magen ryter lite väl högt.

Piz!/ Evelina

SKY MAY FALL


Godkväll

Jag kan hyvla morötter och njuter av att upptäcka hål i mina sneakers.

Bild: Numero Mag. Småremixade i PS as u might see.

Var beredda på att bloggens layout kommer att pillas med dem kommande dagarna, har nämligen inte kunnat få pli på koderna helt orderntligt. Det kommer, det kommer. Så länge får ni tvångsmatas med KidKudis senaste track, det verkar som låten kommer att platsa i Transformers kommande trailer *hoppas*. Nu blir det en tripp till Backaplan, för Apan ska plockas upp från jobbet av mig och bussen.
Piz!/ Evelina

KNOCK YOU DOWN


Hellow, bakom skärmen!

Batwoman i smurf-format? Hakan, masken, färgen. Fullpott.

Ja, då blir det liten en freshstart för mig här och ni som inte hängt med sedan tidigare(modesagan.blogg.se).. ni är så välkomna så. Välkomna till att följa med mig på min resa, alltså .. ehm, min livsresa? höhö. Nä men ni kommer att få läsa och kommentera om mig(daah!), mode(double daah!) samt bli påtvingade musik. Well för er nykomlingar som inte känner mig så väl, vill jag varna er.. sarkasm är inte för ovanligt här. Sedan kanske man borde publicera en sån där tönt-lista också.. en lista med skit om mig? Ta det lugnt folks, den lär inte bli lång..

Namn: Evelina
Ålder: 19 år
Bor: Göteborg, V.Frölunda (aka GBGs hjärta)
Är: Lika udda som en apelsinätande enhörning.
Gör på dagarna: Eh? Dagdrömmer? (läs: söker arbete)
Gör på kvällarna: Umgås med mitt folk, dricker cappuchino, kollar på film, äger dansgolvet & springer på saftkalas.
Mål: Att snubbla ut på rödamattan med en bubbelflaska tillhands, iklädd min egendesignade utstyrsel.


Nu kör vi, Piz!/ Evelina

RSS 2.0