< Till bloggens startsida

DON'T GET MAD, I'M ONLY BEING REAL


Goddag

Jag kan beställa kycklingspett och njuter av att trippa runt i låga skor.


Glass på stan. Middag på Jensen's Böfhus.
Chill på Chez Amis. Nattlig stadspromenad
[090529]

Piz!/ Evelina

WHO KNEW THE SKY COULD BE MORE BLUE?


Goddag

Jag kan få folk att strippa på scener och njuter av att se mina vänner lyckas.
Ikram springer ut. Vi vistas på Vasa Victoria. Parkerar röven på Parklanes dansgolv.
Dansar på borden @ Greenwich tills solen går upp.
[090528 - gryningen 090529]

Piz!/ Evelina

SEE YOU IN MY NIGHTMARES


Godkväll

Jag kan slicka i mig sushi och njuter av att få min gluteus masserad.


Numero Magazine

Nu är det la självklart menat att jag ska posera glatt och lägga upp en sprallig bild på resultatet men MEN det får vänta tills imorgon. Ögonlocken vill halka ner som en rullgardin. Kroppen är medveten om att den skall upp en timme tidigare än vanligt, 08.00 är tvättstugan bokat. Desperata hemmafruar, sexigt huh? Fastän hjärnan vill hålla igång och fingrarna vill flyga över tagenterna om dagens efterlängtade sushimeal. Idag åt jag något jag inte visste var det var, något slemmigt som liknade en inte så transperant manet. O så fick jag använda pinnar, tror att dem gula männen småskrattade lite bakom disken åt svennen som försökte sig på the magic stick-s(h a h a). Sedan fick jag en go liten soja fläck på mina ljusljusa jeansleggins, så nu matchar jag DramaBaba ännu mer.. hon har en kebab fläck på sina. Nu drar vi ner rullgardinerna för idag och hoppas på att stormen stormat iväg innan tuppen galer.

Piz!/ Evelina

CAN'T BE CUPILCATED OR RECYCLED


Goddag

Jag kan krypa och njuter av att blicka ut över vackra V.F varje morra.

Behöver ni verkligen källan?

Dagens glädjebud: Ledig tid hos toppfrisören Alex klockan 14.30.
Mitt hår både växer och ser ut som ogräs just nu. För mycket Bitchassness(plattångens nickname- för er som inte hängt med riktigt!) och för lite hårinpackning leder efter någon månad till min fagra frippus. Jag är väl för beredd på en utskällning av Apans kusin, igen.

Piz!/ Evelina

HEADLESS

[090525]

Piz!/ Evelina

MY MEN COME IN 2S LIKE SHOES WITH A CUTE FACE


Goddag

Jag kan kasta flaskor och njuter av att torka golv.


Okänd, Vogue, Dan Martensen & Chadwick Tyler

Solen gick upp. Jag vaknade, tog en promenad. Klädde på mig alldeles för länge, därefter trippa jag iväg med tygskorna på till vårat bibliotek. Bibban, Bibblan, Kultan.. alltså V.Frölunda Bibliotek. Där skrev jag ut alldeles för mycket och betalade alldelses för lite. Störde bibliotikarien för många gåner, poorbaby. När jag väl fått mina fina papper på plats satte jag mig alldeles rätt på vagnen.. in mot staden. Vid Järntorget träffade jag upp SuperFanny för att senare gå(flåsa!) i en alldeles för lång trappa, stairway 2 heaven nej men nästan. Stairway 2 Skansenskrona, där dumpade vi bladen och blickade utöver jorden. Nu sitter jag här inne, så fel när vädret där ute är alldeles för rätt. Ut ska jag och det är nu. Balkong+bara ben+sojasås+Rötter+Eve=mums.

Piz!/ Evelina

MADGRATZ, EGGHEAD!


Goddag

Jag kan signera bananer och njuter av att bli armbågad i pannan.

Jag plockade fram kavajen från 2003, insåg att fodringen var för fin för att gömmas undan.

Jag satte på mig en somrig klänning som jag hittat 2hand och applicerade en vit eyeliner.

Nadia gjorde en "Rihanna" och skakade av sig kläderna för att flirta med cameralinsen.

Fanny arbetade

Nadia började frysa och såg till att värma upp med varm saft.

Mitt frisyr+överläpp gick o la sig, DramaBaba (den senaste tjugan) poserade lika sexigt som alltid.

Gårdagen var en bra dag. För det var nämligen DramaBabas födelsedag. Varsågod för presenterna, hörredudu. Tack för fisketuren och fruktutdelningen. Och tack för mig. Snart börjar den där Adam Sandler lattja i tv rutan, detta får inte missas.

Piz!/ Evelina

I JUST DO WHAT I DO..

Varning för: B-video, Brag-rap

Men ikväll flyttar vi in i Ricks skägg för melodin som spelas där är supersoft.

Piz!/ Evelina

..AND I'LL DO THAT TILL I DIEDagen utstyrsel. Ganska gigantiska händer, såg jag.[090522]

Piz!/ Evelina

..IF I DON'T I'll JUST DIE


Goddag

Jag kan basta längre än dig och njuter av att bli trampad på fötterna.


Foto: Dan Martensen

Har fått hårda tillsägningar av läsare angående min usla uppdatering, so here we go again. Ehm.. hmm. Jo! Kom hem från Vallhallabadet för någon stund sedan (hur lång är en stund,egentligen?), var där och plaskade i det urin förorenade vattnet tillsammans med mina underbara systrar. Affe var med denna gång, ni vet minstingen som pimpar ut oss äldre. Ni vet ungen som dagligen frågar: Eve, varför har du ingen pojkvän? och som ibland tar itu med min förbannelse på egen hand. Att den ungen ger ut min msnadress och mobilnummer till snygga främlingar.. en god tanke kanske men jag klarar mig nog just fine. "Förbannelse" eller välsignelse kanske? Att alltid flyga solo. Vart var jag nu? Jo! Simmningen satt gött och vi fick t.om. tid över till bastning samt fnitter i jacuzzin. Amanda träffade på sin kvinnliga stalker från skolan och jag dregla efter badvakter, minstingen satt mest och skämdes. Jo, för vi är tydligen sådana där pinsamma "syrror". Dammit, jag som alltid trott att jag varit den där coola stora systern. Guess i was wrong about that *suck*. Så snart tiden är inne, ska vi systrarna Jensén bunkra upp med godsaker. Godsaker som i grönsaker, dipp till det. För det är ju modernt att vara nyttig, duuuh? Vi höres snart!

Piz!/ Evelina

THE FILTHY YOUTH

Cover Magazine

Piz!/ Evelina

A CLOSED CHAPTER
Foto: Dan Martensen

Piz!/ Evelina

THEY HAD 2 REMAKE SOME OF THE LOW END THEORY


Goddag

Jag kan kela med låtsas-råttor och njuter av att dricka yoghurt.

Malmö stad [090516]

Det var en regnig och blåsig fredags natt då två dvärgar från Göteborg startade sin färd mot det sydliga Skåne. Bussresan var lång och bristen på sömn var lika hög som Turning Torso. Men de unga kvinnorna var glada ändå för en av dem skulle snart få visa upp sina kreativitets skills hos Malmös folkhögskola. Innan dess skulle dem finna den slutgiltiga destinationen, what 2 do what 2 do? Dem plockade upp en skatt-karta och frågade runt dem inte så gästvänliga infödingarna efter vägvising. Svaren ledde till allt förrutom deras mål. Att dem inte förstod sig på denna annorlunda dialekt som pratades av folket i staden, staden som en gång tydligen tillhört våra kvälj-talande grannar på andra sidan Öresundsbron. Efter en tid i sökande var dem äntligen på plats, den blondaste av dem två gjorde sitt bästa för att lyckas charma sig in hos dem äldre på skolan. Det gick finemang. Även om dem såg ut som skit, kände dem sig inte som skit. Även om deras spegelbild vittnade en vitmans version av Richboy och Ken Ring á la 90-tal kände dem sig inte som skit. Systrarna skrattade, dem åt och dem glädjades åt hemresan tillbaks till staden som dem förstod sig på.Piz!/ Evelina

I'M A PROBLEM THAT'LL NEVER EVER BE SOLVEDPiz!/ Evelina

COZ I'M LOVIN' WITH MY MUFFIN


Vogue Girl Korea, Mars 2007

Piz!/ Evelina

SILLY BOY


Godkväll

Jag kan diskutera vare sig chips har strössel eller ej och njuter av tänka.


[090514]

Vi låter gårdagens filosofi-försök ligga och möra tills det blir mer akut. Nu håller vi oss till min skit ett tag till, tills ni inte pallar mer. My shit is bananas, b-a-n-a-n-as! Kan ju skriva om att jag vaknade upp till ett tjutande brandalarm imorse. Liksom man är van vid ett störande alarm, men ingen människa ska behöva vakna upp på morgonens arsle till ett sådant ljud. Inte ens mitt hatobjekt. Som tur var nog tog mina systrar hand om de stackars uppbrända baguetterna. Stackars mikrovågsugnen som total pajja. R.I.P. Efter jag fröjdats med uppstädning av snuskrökdoften sprang jag mot dem inre delarna av vår stad. Sprang.. as in åkte vagn(hush!). Där mötte jag upp några apor för att senare förlora stort i Yatzy uppe i Högsbos höjder. När solgången låg på glänt blev jag upplockad av DramaBaba som ville ta mig till havet och göra mig till kung. Efter ett tags pillande med SuperHabibi(algiren) var hennes uppdrag helt klart uttfört. Gött vare min sann.

- Änglar & Demoner filmen kan nu ses i svenska biografer, ni vet den där biffiga jäveln jag nyligen läste klart.
- Matthew Williamson släppte idag sommar/herrkollektionen för H&M. Uschh va' fina bikinis!
- Jag oroa konsulatet på Ryska Ambassaden igår, det var inte så roligt. Egentligen.
- Jag tycker om när kalvarna suger så där på fingrarna! / Fanny Rolin

Piz!/ Evelina

LYNWOOD ROSE


Godkväll

Jag kan prata gott om människor jag inte känner och njuter av att smaska.


[090512]

Som en annan bloggare skrev, som gav en annan bloggare en tankeställare. Vad bidrar mina b-bilder och gnäll över vardagssysslor för bra till omvärlden? Jag förändrar ju inte ett smack med min skit. Egentligen. Förrutom att jag då och då lyckas måla på ett extra långt drag i dina stackars mungipor. Vad sägs om en renovering innehållsmässigt? Alltså skriva om något ni faktiskt kan ha nytta av i era små söta liv.


Piz!/ Evelina

WITH SO MUCH DRAMA IN GBG


Goddag

Jag kan våffla håret och njuter av att åka rutchkana nerför berg.


[090509]


Piz!
/ Evelina

JUST GETTING STARTED


Goddag

Jag kan klättra i buskar och njuter att smuggla ner mynt i folks handväskor.

Foto: Okänd

Ikväll är det äntligen dags för den efterlängtade 80-tals festen som hålls av/för Johanna i skogen. Hur kul är det inte med tema-fester liksom? Hoppas bara på att alla går in för det lika mycket som jag och aporna, annars kommer vi se aplöjliga ut. Fast å andra sidan, när ser jag inte löjlig ut? Like urrrday. Så nu skuttar jag mot badrummet inför dagens raggardusch, vi ska nämligen samlas hos Fanny ett bra tag innan. Redan klockan 16.00 är det bestämt att vi ska påbörja the makeover. I'm so exited, that i just can't hide it (8)Piz!/ Evelina

OLD TIME'S SAKE


Godkväll

Jag kan koka såser och njuter av att titta bort pinsamma situationer.

Bara för att jag är så läskigt lik mor min på denna bild.  [090425]

Här har ni dem celebriteter som tänkt till innan dem snubblat ut på rödamattan. Vinnarna måste bli det första följet, alltså tjejgänget som alla bär på Stellas finfina kreationer. Helt rätt. Nu blir det mindre kläder och mer hjärngympa i sängen. Roots, te, John Legend och kära Day26 hänger på.


Kate Hudson, Stella McCartney, Liv Tyler och Kate Bosworth.

Jessica Biel & Justin Timberlake, som också var kvällens gästvärdar.

"Twiggy" *gäspar* och Agyness Deyn. Älskar ringen som utpekar sig från den resterande Marilyn-looken.

Alek Wek

Marion Cotillard

Kate Beckinsale

Piz!/ Evelina

PERFECTLY BLIND


Goddag

Jag kan stuva makaroner och njuter av att tjuva känslor.

" I said I'm a NERD but I ain't a punk" [090506]

Hot chicks, hot ride and some coke. Jag var nöjd.
Tills H.Hellström började gorma ur högtalarna.
[090506]

Ramberget [090506]

Hur lyckas jag ragga fler läsare genom att skriva mindre? höhö. Blomman föreslog att jag skulle sluta skriva helt. Fast jag vet inte om det är någon bra idé alls. I guess your stuck with me ppl, muahaha! Tänkte visa er några "intressanta" kreationer från Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala som hölls för några dar sedan. Det är en av årets största modekalas där Anna Wintour brukar leka värd. 2009s tema var Model As Muse: Embodying Fashion, alltså ska Hollywood eliten klä sig någorlunda efter det. Själv får jag huvudryckningar och magsår när blicken vänder sig mot bilderna. Några suck på det också. Fast mest apgarv när Madonna stoltserar i sin clownutstyrsel. Avgör själva om ni hade gått ut lookin' like that! Har ni tur får ni dessutom se ett par bärbara outfits lite senare i bloggen.


Madonna

Leigthon Meester

Molly Sims

Rihanna

Kate Moss & Marc Jacobs

Piz!/ Evelina

HANG IN THERE


Godkväll

Jag kan rulla i gräs och njuter av att gå runt med ögondroppar i högst hugg.


[090428]

Tänkte jag skulle droppa förbi här. Häääj, gottfolk! Jag känner att det var ett tag sedan jag kleta något här. Så nu vet ni att jag lever iallafall *pustar ut*. Det har helt enkelt varit så gött väder i favorit staden att jag hellre spenderat min tid med att glassa utomhus tillsammans med mitt folk. Längre bort från datorn. Ullared was a blast, fastän jag inte hittade det som söktes. Men lite skit fick jag allt med mig hem i den gula påsen. Jag har också passat på att grilla, flintastek och körv bland annat. Liksom bara njutit av att sommarens vind smekt min kind, wow det rimmade. Men ah jag menar lika gärna bra att götta sig nu när strålarna fortfarande steker mot hyn, who knows.. nästa vecka kommer la hösten helt oväntat. Om nu sommaren kommit och skämt bort oss på en vecka kan det faktiskt bli snuskregn när som helst. Så snälla .. mannen från ovan, låt oss grillas i dagens ljus! Innan jag skuttar ifrån er kan jag glädja er med att berätta att jag kommit in på yttligare tre av skolorna jag sökt till. En av dessa skolor är skolan som jag helst vill gå på, som också har alla kurser jag vill (och behöver) läsa. Så en intervju med lite arbetsprover är inprickat den 16maj i Malmö, so wish me luck och håll tummarna för er tummelisa.

Piz! (Chiiiiiiing-Chooooong*REMIX* ) / Evelina

RSS 2.0