< Till bloggens startsida

ALL OF THE LIGHTS

Piz!/ Evelina

GOD JUL!

Piz!
/ Evelina

REUNION


Igårkväll hade jag återträff med min älskade högstadieklass. Vi blev tillsagda att sänka vår ljudnivå inne på Vasa Victoria, annars hade la en linjal brustit. Eller i värsta fall hade Rost-Marie blivit inringd och försökt tygla oss med yttligare ett krismöte. Klart att vi fick dansa av oss också, till Trädgårn's musik. En fantastisk kväll med fina människor/djur! Rond 2, jag är på.. anytime!

Piz!/ Evelina

THE TRUTH
Piz!/ Evelina

JUST SMILE


Ibland säger tystnad mer än ord. Men bakom tystnaden gömmer sig sällan respekt. Bakom tystnaden gömmer sig ganska exakt 32 st olika svordomar, några könsord och några hemska ord om din mamma. Men jag är tyst. Jag är tyst och ler lite extra. Varför? För att det är lättast så.

Piz!/ Evelina

AND WHEN THEY PUSH U DOWN, U GOT 2 GET BACK UP
Piz!/ Evelina

PHOTOGRAPHER: GEMMA BOOTH
Piz!/ Evelina

IT'S IN OUR NATURE


Boom.
0-0.
Boom.
1 man down, 9 million afraid people and a new country on the world map.


Mannen som sprängde sig själv i luften i Stockholm. Vår huvudstad? I vårat oskyldiga Sverige? Vad än ni gör vackra människor af Sweden, grips inte av panik! Förrutom massmorden och massförstörelsen sådana här terrorattacker är menat för, är psykoterrorn den värsta. Känslan av att konstant känna rädsla. Känslan av att konstant känna att någon är efter dig och undran över var/hur dem kommer att slå till här näst. För det kommer att komma fler, belieeeve dat. Efter att ha både läst & hört mannens sista brev till familjen och världen får vi fram att Muhammedgrisen var en sak som gjorde honom upprörd. Mest principsaken av att vanhedra något som över 1,5 miljarder människor värdesätter så högt. Jag klickar ”gilla” för yttrandefrihet, men var är ”inte gilla” knappen för att göra sig rolig på andras bekostnad? Att vi fortfarande är kvar på grottmännisko-stadiet när det kommer till att visa respekt för våra medmänniskor. Att vi fortfarande är kvar på grottmännisko-stadiet när vi seriöst tror att våld löser allt. Har vi inte kommit längre än så? Oså kommer vi till religion, för nu skyller majoriteten på religionen eftersom han utförde dådet i islams namn. Vad jag vet så verkar islam egentligen vara en fredlig religion. Precis som alla andra religioner jag någonsin stött på är. Oså kommer vi till er som skyller allt negativt som någonsin skett på denna jord, på religion. Ni som tror att fundamentalister och extremister utgör den största delen av alla grenar, så är inte fallet. Fundamentalister och extremister finns överallt, vissa av dem mer extrema än dem andra. Så hur hade då vår värld sett ut utan religion? En fin fråga, som fröken C.Persson frågade oss under en lektion på gymnasiet. Själv tror jag inte att religion är problemet, hellre en lösning på problemet. Hade vi inte haft religion hade vi helt enkelt satt en annan titel på det vi krigar för. Det ligger i vår natur att känna tillhörighet och gemenskap till en ”flock”. Krigar vi inte i religionens namn blir det i någon annan form av vi-dem. Mest för att försvara vårat vi men också för att visa att vårat att vi är bättre än deras dem. Men raderar vi religion så raderar vi hopp. Raderar vi religion raderar vi möjligheten att kunna tro, för ibland blir man trött på att veta. För vi vet ju, vi vet verkligen allt (shout out till Mark Zuckerberg & Julian Assagne). Kan vi inte bara enas om en grej? En liten grej? Att vi alla är människor som lever på en och samma planet? Att vi alla borde behandla andra som vi själva vill bli behandlade (kristet citat)? Att vi inte borde fajtas mot varandra, eftersom vi i grunden tillhör ett och samma folk? Vi är invånare av planeten Tellus, därför borde vi fajtas för denna planet. Det enda vi ska kriga mot är naturkatastrofer för dem blir bara fler och fler, offren blir bara fler och fler. Nu går vi all in och försöker bromsa naturens undergång så att det inte blir vår undergång. För i detta krig behövs all back up jag kan få!

Piz!/ Evelina

1998


Piz!/ Evelina

H&M LOOK BOOK: WOMENSWEAR SS2011Här har ni vackra färgkombinationer ..

Piz!
/ Evelina

EVERYBODY DIES BUT NOT EVERYBODY LIVES
Keep the past in the past,
the now in this moment
and the future in the palm of your hands.

Piz!/ Evelina


ALL THAT SHE WANTS IS ANOTHER BABY
Piz!/ Evelina

IN THIS VERY MOMENT


Piz!/ Evelina

WE CAN DO LIKE THE MAN'DEM, MAN'DEM


Jag hatar när artister hamnar i fel (pengakåta) sällskap. Kaxig låt men lyssna på den akustiska versionen, hennes röst är kapabel till att skapa världsfred förfan!

Piz!/ Evelina

AND IF U DON'T KNOW, NOW U KNOW
Piz!/ Evelina

MISS MY MSLONDON


Godkväll

Jag kan prata sönder öron och njuter av att få honom att le.

Ni skulle så varit med i fredags. Fanny spottade ut sig så många ogenomtänkta uttalanden att jag inte kommer ihåg ett enda just nu. Roligt att en kvinna kan vara jätterolig utan att veta om det, Fanny du är bäst! Vad hände förrutom fnitter i baksätet hos världens "tüngaste" taxichaffis, jo jag & min trogna wingman Tess lyckades smyga in på både Excet och Styrbord Babord. Utan varken mynt i fickan eller legitimation i handen, jag förstår fortfarande inte hur vi kunde ha sådant flyt egentligen. Vad har vi gjort för att förtjäna fredagsflyt? Nåja, dessa två ställen är klubbar vi velat hamna på men aldrig lyckats hamna på. Kanske för att vi aldrig försökt? Excet var iallafall göttigt, fullt av ögongodis (nu vi snackar högtidskött) och trånga dansgolv (såree' ska va'?!). Synd att lokalerna där är som en jävla labyrint av trappor, lika synd som att jag just denna kväll valt att rocka klackar? Styrbord Babord var mest mysigt, lite blinka blinka ljus, electropop, öppna människor och neddragna persienner. Resten av kvällen/morgonen åts upp av huvudvärken.. öhm, oså sen var det dags att åka hem från Partille. Haha. Önskar att ni alla var med i fredags, una crazyassnight for sure.

Piz!/ Evelina

BOWFTIETHINGY?
Tröja, halsband, ring av E.Jensén.

Piz!/ Evelina

TRAPPED IN MY MIND


Piz!/ Evelina

WELL, I'M STUCK IN REWIND THOUGH I'M LOOKING FORWARD
Älsklingens ansikte i profil, mitt tryck & splash.


Piz!/ Evelina

RSS 2.0