< Till bloggens startsida

MYHO2


Goddag

Jag kan sila snö genom tårna och njuter av att se Renea ramla.Nu ska jag våga ta (inte bara ha, utan ta) lov, eller försöka koppla bort skolan totalt iallafall. Lägga den kreativa delen av min brainizzle åt sidan, den behöver tydligen få vila den också ibland. We'll see about that. Nu ska jag ringa frugan, vill inte missa en sekund med den där kortefan. Förresten, jag är Göteborg nu & min telefon återuppstår inte förrän ikväll.

Piz!/ Evelina

NON OF THIS IS GREEN SCREEN


Godkväll

Jag kan bli dissad under nuggetsmiddagar och njuter av att spana på kragar.

[100217]

Tröttnar man på sin vanliga (fett urtvättade) svarta kofta kan man alltid piffa upp den med en halv volangkrage och guldiga 2hand knappar. Som jag har gjort med koftan jag bär idag.

Piz!/ Evelina


"WEALTH IS OF THE HEART & MIND, NOT OF THE POCKET"
Här får ni en närdbild på min helt egna kuvertväska. Jag behövde en partyväska med plats för cameran, så i made one myself! Av en gammal avkapad skinnkjol och en vit lakans bit som fodring. Mitt tryckmotiv, är helt rätt gissat Mr Sk8board P i profil. En bild som fixats till i PS litegrann därefter hamnat i tryckramen över dem glada färgerna jag blandat fram i bakgrunden. Just det, halsbandet. Glöm inte mitt halsband. En kedja bestående av flera småkedjor som jag kombinerat om i en annan ordning, från ett gammalt H&M halsband jag inte användt sedan 2005. Plusa på en bricka av indianpärlor, en bit av den där thailändska tidningen och en halvkrossad glasskiva on top. Nöjd? Yesszuuuuur.

Piz!/ Evelina


SNEAK PEEK: MY LATEST CREATIONSBild: Anna "Vargen" Carlsson

Piz!/ Evelina

ZE SQUADFelicia gör något som hon inte borde? Hatten & Ariel (strike!) instämmer.

Söta Martina med sin söta toall

Theo fokuserar på tyget, Sofia fokuserar på att se sexig ut. Glöm inte semlan!

Dessi actin all sassy

Piz!/ Evelina


JONATHAN DAVIS, QUEENS, NY[100216]

Piz!/ Evelina


THRU DEATH, THRU CONCEPTION, NEW BREATH N RESURRECTION
[100215]

Piz!/ Evelina


IT WAS A SO CALLED SUPER SUNDAY


Godkväll

Jag kan bli in isad i mitt eget hus och njuter av att doppa frukter i choklad.

Sofia hackade ut oss från huset och skottade en snösoffa på vår baksida.

Vi hade picknick på vårat vardagsrumsgolv, omringade av DOFTljus var vi dessutom.

V-day dresscode: klänning+rosett!

Fnitter, snask, smask, dopp i den mörka chokladen och en chickflick på det!

Min pappersrosett med tryck gjort av en färgdränkt pennvässare.

Piz!/ Evelina


THE REVERSE SIDE OF THE PICTURE

Piz!/ Evelina


R.I.P A. MCQUEEN[100212]

Piz!/ Evelina

SOMEWHERE FAR FROM HOME, IN THE DANGER ZONE[100211]

Piz!/ Evelina


CUDI ZONE


Godkväll

Jag kan smeka hästskor och njuter av att drunkna i kostymkläder.
Den 10 februari 2010. Textilarna- min underbara klass, ett stycke lärare, en skolskribent och vår egna camerastalker är ute på äventyr. Vi både bussar och bilar till ÖstgötaTeatern (den delen med tillverkning och lagrning av teaterkläder), Jofotex (en tygbutik som ägs av en övergenerös finneman) och Corps (en butik för medeltids-lajvare med en massa smide/naturmaterial).

Annars.. har jag precis skalat av en liten köttbit på mitt vänstra pekfinger, det var inte så jätte skönt. Don't try this at home, änna. Skulle fixa om dem där Coco knapparna från Jofotex till ett par örhängen. Vad gör man inte för konsten?

Piz!/ Evelina

U NEVER LEFT MY SIDE


Godkväll

Jag kan ta kvällsdopp i snön och njuter av att klä av mig inför äldre damer.

[100209]

En närmare titt på blingblinget

Mitt första fulländade tryck, hamnade på en vit t-shirt & döptes till: LMBPD

Piz!/ Evelina


I TRY

Kan Frida Fahrman flippa ihop mintgröna naglar och orangefärgat läppstift, kan jag fanimej köra på hotpink et neongult. Jag gillart'! Bild nummer två här ovan visar mina smycken jag fixa ihop igår kväll: glassplitter från en gammal busskur i K-holm, en trasig tidning från Thailand (sa ju att den skulle komma till användning, Tess!), två sorters lim, färgpennor och papper. Imorgon invigs la någon av dessa söta kreationer. Förresten sitter jag och lyssnar till Talib Kweli-Get by, live via luren nu - tack till syster och kusin (vi är släkt nu bara så att du vet, Lynn!) som befinner sig på rätt plats och tid. Raaaah!

Piz!/ Evelina


AND I'M STILL DROWNING IN HIS EYES


[100205-06]

Piz!/ Evelina

SO DON'T LET THE NECESSARY OCCUR, YEP!


Goddag

Jag kan trä overlockmaskinen och njuter av att känna mig efterbliven.

Vargen wiff ze bebeshirt

[100205]

En gång för länge sedan fanns det en fungerande symaskin, vid min arbetsplats stod den och såg vacker ut. Han (yes it's a he) gjorde som han skulle, tillfredställde mig alltid. Ibland blev det självklart bråk men vi löste det , JAG löste det alltid. En dag (läs: inte idag) blev jag tillsagd att polera min skönhet, fräscha upp honom lite. Detta gjorde jag, men något gick fel under insmörjnings-timmen. Han blev aldrig mer sig lik. Nu ÄR han ett lik, verkar det som. Skönheten min ska in på rehab och vi hoppas på det bästa.. så att jag slipper att pilla med två sömmar medan klasskamraterna hinner göra klart en bäbiströja. Nu ska jag på möte i duschen, vi ses botten på av min Jacob's Creek.

Piz!/ Evelina

G4L > NO, B4LRenée utanför Gärdebyn

Naawe, jag & Dessi hand i hand!

Tjusigt, Sofia. Väldigt tjusigt!


[100204]

Piz!/ Evelina


BOY YA NEVER FIND ANOTHER LOVE AS GOOD AS THIS ..
[100204]

Piz!/ Evelina


.. SO U BETTER REPRESENT CAUSE MY LOVE IS THE SHH


Godkväll

Jag kan sjunga bra (Dela sa det!) och jag njuter av att rulla.

[100202]

Min månad. Oh yeah. Mitt år (det visste ni redan). Oh yeah. Nu har vi skuttat ifrån tryckperioden i skolan, som gick alldeles för fort. Har mer tryckidéer på lager än vad som hunnits producera under skoltid. Det där med screentryck var både svårare att utföra och snyggare i resultat än vad jag trott. Får la ta mig till källarn' på fritiden, för det är ju så himla mycket annat som händer här på veckodagarna annars. Eh. Jag vill, med viljan brukar jag komma långt. Eh, återigen. Som sagt ett skutt från torra händer och vatten i mängder till tillskärarbänken. Siffror, mer siffror, pappersmallar och provtyger.. nu kör vi!

Piz!/ Evelina

DIP IT, POP IT, TWORK IT, STOP IT, CHECK ON ME 2NIGHTJag köpte några ringar (kostar dem 2kr st får man lov att köpa fler än "nödvändigt"),Vargen dokumenterade och jag blekte mina händer lite grann.

Piz!/ Evelina


U CAN BE A SWEET DREAM OR A BEAUTIFUL NIGHTMARE[100201]

Piz!/ Evelina

THE WORLD IS YOURS


Godkväll

Jag kan gå åt sidan och njuter av att käka bananflugor.
[100129-30]

Piz!/ Evelina


RSS 2.0