< Till bloggens startsida

ÅSA VISAR UPP PT.1

En gangistääär & min utställning! Underkonstruktion tema.


Piz!/ Evelina


EL STUDENTO

Grattis återigen, hjärtat! Och kuuuz, grattis på dig med *winkwink*

Piz!/ Evelina

WON'T LET THE STREETS DICTATE HE'S GLORYGodkväll

Jag kan bränna nosen och njuter av att skära mig själv med koppartråd.

Jensén Ryynänen-jacka av Evelina Jensén, ringen också men det visste la ni?!

Kåge- Asså Evelina, vad står det där LU för egentligen?
Jag- Det är ett smeknamn på en mycket vis man som förmodligen måste dö för att folket ska inse hans storhet..
Kåge- Jaha, jaa..

Och ungefär 4 sek senare slog det mig, undra hur många viktiga personer det funnits som inte riktigt blivit "recognized" under tiden då dem faktiskt levde. It's a shame, att dem inte får lov att njuta av uppskattningen från omvärlden. Att dem inte får lov att skina. Så se nu till att lyssna på allt som ni kan hitta med Lupe Fiasco, ni lär inte ångra er. Han spottar poesi om allt i livet. Han kritiserar samhället, snackar politik, gör narr av stereotyper, kärleksförklarar sig, får en att fnittra, uppmanar oss att ta hand om vår planet.. allt detta genom sluga liknelser till sköna melodier. LONG LIVE LU & tack för att du gör det så lätt att försvara hiphopen!

Piz!/ Evelina

TOO-RA-LOO-RA-LOO-RA
"Vi som käkar kakor & glass inför Beach 2010" [100520]

Piz!/ Evelina

CARRY ON[100519]

Piz!/ Evelina

KEITH ELAM
Första doppet i sjön, whoop whoop![100518]

Piz!/ Evelina

KEYS OPEN DOORS


Godkväll

Jag kan uttala ordet brev och njuter av att äta chilidoppade mandelbiskvier.

Ännu en lång dag i skolan. 8.20-16.45 i syfabriken. Vi har inte solsklen direkt men det är väldans fuktigt? Vårat klassrum är nog hetare än regnskogen i Universeum och ja det är den finaste liknelsen jag kan komma med för i den riktigta tropikern har jag då aldrig vistats. I klassrummet sitter ett gäng hårtarbetande djungelapor utan ansikten (ze make up bara smälter) men vi är lika glada för det, vi arbetar ju med det vi älskar. Ah, jag pratade precis för 12 andra personer. Hähä. Som jag har nämt tidigare har vi projekttid nu vilket innebär att var och en sysslar med vad den vill, var den vill men dem flesta sälarna strandar vid symaskinen i.. öhm, tropikern. Meningen innan denna är ett bevis på att jag inte bör sitta vid någon maskin alls för tillfället, inte ens en dator. Jag är trötter. IALLAFALL, jag hade planer på att sy en superfin kollektion som jag skissat upp och räknat fram mönsterkonstruktion till bara för att inse att jag inte har råd med det. Eller på något vänster hade jag hopp om lite sponsring från tygbutiker här uppe. Mission freakin' impossible, snåla råttor är ni allihopa! Okej, kanske tog i för hårt där men det var ungefär så jag kände mig efter att ha ringt runt & pratat med sybutikerna runtom. Mellan dessa telefonsamtal fick mina händer panik (dem fick ju inte skapa), så jag fick för mig att fixa ihop något snyggt av gamla tygslaffsor som såg dammiga ut i klassrummet. Efter tre stycken gjorda klänningar, av absolut ingenting bestämde jag mig för att fortsätta på samma spår alltså satsa på någon form av återbrukprojekt istället. Den kollektionen jag hade planerat ut innan tyg-krisen föll över mig får vila ett tag, utföras ska den men inte inom snar framtid tyvärr. Andra bra saker med projektet förrutom att materialkonstnaden inte.. existerar: bristen på material får en att tänka i helt nya banor än väntat, det är bra för miljön och känns helt rätt i tiden. Jag har en regel, ett plagg får aldrig sluta som det plagg det var innan jag påbörjade slaktningen. T.ex. Ett par brallor får inte bli ett par brallor. Nu är jag uppe i nio stycken utstyrslar, i mina anteckingar visades sig mitt mål vara fyra stycken looks.. fan skottet gick över ribban.

Piz!/ Evelina

LIL SUNSHINE OF MINE


Goddag

Jag kan tvinga iväg flickor på blinddates och njuter av att dricka majonäs.Syster (den unga kvinnan med den solgula saken på) & kusin, samt fler godingar från Angeredsgymnasiet hade studentbal inne på Palace a.k.a Jurassic Park vid Brunnsparken igår. Självklart fanns gamligen (min yngsta syster kallar mig numera gamlingen p.g.a gårdagens försök till att gå ner i brygga) på plats för att blixtra fram bilder -  en sån därii Kodak Moment,  häähää *LAF-röst*.

Piz!/ Evelina

THEY CALL HIM B.o.B


Godnatt

Jag kan fnissa åt Fannys extrema magsmärtor och njuter av att mosa tonfisk.


Piz!/ Evelina

WE JUST MADE OURSELVES INVISIBLE

Piz!/ Evelina

A HOUSE

Godkväll

Jag kan kasta provdockor omkring mig och njuter av Delas tystnad.


Jag såg en mycket vacker Acne blus online. Den var dyr. Strax därpå såg jag en liknande hos Zara. Den var ganska dyr. Två dagar senare såg jag samma blus (ok, en snarlik sådan) hos Möbelmagasinet. Den var billig. Mannen i kassan ville ha 20 kr för den vackra blusen, det fick han och.. ett biffigt smajl från en super nöjd kund(jag, dårå).

Piz!/ Evelina

HANDS UP
Piz!/ Evelina

LOYALTY IS JUST ANOTHER WORD


Godkväll

Jag kan bränna köttbullar och njuter av att trampa ner snuskiga sniglar.


Piz!/ Evelina

DELIGHTS OF THE GARDEN


Goddag

Jag kan köpa 100 st dragkedjor och njuter av att gå barbent i ösregn.Piz!/ Evelina

KAFFEREPET


Godmorgon

Jag kan ragga i bibliotek och njuter av att sväva.
Våra lärare gav oss ett tomt helvitt plakat och sa varsågoda att presentera er själva, textilt. Resultaten fick vi hänga upp i Katrineholms bibliotek. Så igår hade vi en liten vernissage i och med uställningen där vi bjöd besökarna på kaffe och småkakor, som passaade ypperligt till vårat genomgående tema: KAFFEREPET.

Piz!/ Evelina

RSS 2.0