< Till bloggens startsida

360
Piz!/ Evelina

I FOLLOW THIS, YEAH
Piz!/ Evelina

CHAîNE NEZLöste en sådan där tjusig noskedja till mig, för er att dra i när jag är dum. Två näsplupps från Glitter & en tunn kedja från Panduro senare sitter jag här och funderar ifall man är swagtastic nog att våga ha på sig den bland andra männsikor? Hm.. resultatet vart' cool iallafall!

Piz!/ Evelina

FUCKUMUSTASCHLADY

Piz!/ Evelina

II PIANOFORTE SU QUESTO
Piz!/ Evelina

JUST DO YOU


Orden går på högvarv och den vänstra hjärnhalvan skriker efter andrum. En tjej med så mycket idéer och tankar att hon känner skam för att hon inte skänker mer tid åt sin yttrandefrihet. Bakom komiken gömmer sig en kaxig förortstjej på 157cm som under 75% av sin livstid varit så besatt av att passa in att hon stängt in sitt rätta jag för världen. Ni som känner mig, känner mig dock ut&in. Salut till er som lyckats klättra in. Murarna har rasat på vägen av desperation, bara för att hon idag ska inse att passa in innebär att vara själlös. Som en vilsen kurd som fått sin familj nyslaktad och kämpat sig till ett grönskande land där hoppet om trygghet var något av ett faktum. Trodde han, bara för att bemötas av ett ljust folk som vägrade att dela med sig av den där självklara tryggheten. Som en blondunge med hål i strumpan omringad av multikulturella barn som lärt sig av sina päron att ALLA ungar med samma yttreattribut som jag hatade dem. Vi hade fel (vill jag fortfarande tro), både jag och den där kurden. Vi hittade oss själva endå. I en stad, ett land där ordet mainstream är ledordet är jag nöjd med att jag vågade mig på originalitet. Jag beskriver färden genom det skuggade riket lite lättare än var den var. Men på andra sidan gömmer sig ljuset. Belieeeeve dat. För er som fortfarande söker efter er plats; ni förändrar egentligen inte er själva, människor ser helt enkelt er så som ni ser er själva. Du blommar, utvecklas, omgivningen kommer att testa dig och din miljö gör dig på så sätt vackrare. Du väljer vilket håll du vill växa, du väljer din situtation, du väljer vem du vill vara.

Piz!/ Evelina

THEM BOYS COOL, HE? HE'S ON FIRE!
Piz!/ Evelina

THIS IS A METAPHOR 2 SHOW HOW I ADORE
Den här Usher saknar jag. Sweet, sweet RnB.

Piz!
/ Evelina

A.L.B.A - SINGS EVERY NOTE LIKE IT'S HER LAST ONE
Piz!/ Evelina

I PRESENT: A QUICK COMMERCIAL BREAK, MY LATEST PRINTS

// E.Jensén allday urrday baby.

Piz!/ Evelina

V.I.SHITPiz!/ Evelina

ANOTHER BEYONCE & JAY-Z COLLAB
Ohjustde! Bäbisen som är mycket mer efterlängtad än Victoria+Daniels är B+Jigga's. Jag har nog aldrig varit så här exalterad över ett bebbe-bud.. någonsin. Så som jag väntat, gaah. Hon hade inte kunnat presentera deras världsnyhet på ett finare sätt än vad hon gjorde, under VMA 2011. Gratz till dem och be Jigga Junior som förhoppningsvis får Beyonces yttre att jag finns kvar här när han blir laglig.. HOLLLLAAAA!

Piz!/ Evelina

NO LADYMONKS, JUST MONKEYS

UCALLUSWEIRDLIKEIT'SABADTHING?!BUTHEY,WELOVEUSJUSTTHEWAYWER.

Piz!/ Evelina

RSS 2.0