< Till bloggens startsida

U GOT YOURSELF A JUSTIN BOBBY


Godkväll

Jag kan skjuta med slangbella och njuter av att mosa bananer.

Svart, vitt, klassiskt. Hur fint som helst.

Idag har jag spenderat ungefär fyra timmar i bibban. Vem visste att jag hade en sån koll när det kommer till matte? Hade värsta flytet. Å andra sidan var det matematik för sjundeklassare, but still! Jag är så snäll så som sitter och ser till att minisyrran gör något bra av sina cerfew-timmar. Haha. Stackaren kommer inte friges förrän den 28maj. Senare stack jag och hämtade lite saker från Tess crib som jag glömt kvar, typ min fina diskborste. Den där borsten kommer att förenkla (och förgylla) mina förmiddagar här hemma. En försenad födelsedagspresent, danke. Imorgon ska vi upp tidigt inför roadtripen till Ullared. Har inte varit där på år och dar, så vet inte riktigt vad jag bör förvänta mig. En massa billig skit hoppas jag på iallafall.

Piz!/ Evelina

OBS! uppdaterad:
2009-04-27 @ 22:34:55

IT'S CHESS. NOTHING MORE, NOTHING LESS


Goddag

Jag kan balansera böcker på min armbåge och njuter av att få sista ordet.

Jag hade lätt kunnat rocka varenda outfit, ben ben och mer bara ben!
Kristian Aadnevik S/S 09


Piz!/ Evelina

REVENGE


Godkväll

Jag kan hustla garderobiärer och njuter av att hämnas på onda människor.


Jag och Hero [090424]

H och fredagens födelsedagsgrabb [090424]

Lördagens tjuga, slemhanden, Ägget, SuperFanny & Fortes fina ärm [090425]

Team DishBrush äctin' nästy [090425]


Ägget, SuperFanny och Apan [090425]

Den nya chauffören [090425]

Huvudlösa. Ni känner igen klänningen från Anas b-day, right? Apsnygg. [090425]

Ni var inte lättlurade. Nä. Självklart förblir jag blondin. Roligare så. Fredagen var ball men inte galen. Jag och Blomman dansade lite, frös lite, snegla på gamla dateoffers nya fula flings, fick kläder nerduschade av Redbull, fick kläder torkade av kökshandukar och njöt av den inhyrda djns musik. Lördagens firande påbörjades blygt på Tess söta altan, det bjöds på barnaskratt, pälsdjur, hemmagjord tårta(ska så haffa receptet!), maränger och bubbel i glas. När vädret blev något för kyligt för våra bara ben förflyttade vi oss till köksbordet. Efter några tjötfyllda timmar åkte vi in mot Trägårn'. Där stannade vi tills jag tröttnade på musiken, alltså inte för länge. Dem andra forsatte på plats medan jag blev hemkörd. Tack till alla medverkande och tack för diskborsten.

Piz!/ Evelina

I DIDN'T EVEN GIVE HIM NO BOOTY, LOOK WHAT I DID 2 HIM


Goddag

Jag kan se bättre än min mamma och njuter att gå i snea skor.

Gårdagens lokalfest i Hjällbo spårade ut totalt, resultatet ser ni ovan.

Piz!/ Evelina

YOU ARE NOTHING AND NOTHING IS YOU


Goddag

Jag kan räkna mynt och njuter av att jonglera med bollar.K.Moss, Okänd

Dagens schema lyder följande:äta banan, powerwalka, sola, agera braidmama åt Diddi, möta den nyblivna tjugoåringen Tess vid Grönsakstorget, äta äpple, simma i Kultan med minisystern, middag, fixa kvällens utstyrsel+hår, partajja med den kurdiska Blomman,sova. Som sällskap under dagens gång har jag favoriterna Shae, Chad & Phar"r"ell. N*E*R*D baaaby! Och ja, jag irriterar mig så på r:et som min framtida man lagt till i sitt namn. Nu kör vi!

Piz!/ Evelina

COLD BLOOD


Godkväll

Jag kan skala kiwi och njuter av att läsa godnattsagor till mina syskon.
En Eve, En Merso och några blommor.

Piz!/ Evelina

THE PRETTIEST PPL DO THE UGLIEST THINGS


Godmorgon

Jag kan le och njuter av att vakna upp till ljudet av gräsklippare.

Chuck fick vara med på ett hörn, bara för att han är super calienteeee.

En halvkopp kaffe, två tunga IKEAväskor fyllda med tvätt och en lång powerwalk senare sitter jag här. När jag är klar med resten av mina hushållssysslor rymmer jag till stan för att klappa på Matthew Williamsons kollektion för H&M. Bara klappa på kreationerna och kanske dricka en Frapino mocha i solen med Merso.We buy our way out of jail, but we can't buy freedom
We'll buy a lot of clothes when we don't really need em'
Things we buy to cover up what's inside
Cause they make us hate ourself and love they wealth

Piz!/ Evelina

GREENLIGHT/REDLIGHT

Vogue Feb 09 & unknown.

Strax krålar jag tillsängs för hjärnkontoret stänger snart igen p.g.a jordbävning, det känns som att någon sitter och slår med ett basebollträ på tinningarna. Not väry nääjs. Till sällskap har jag ett glas med någon vidrig brustablett i och Alex Haleys bestseller. Om ni inte vet vad för bok jag talar om, google it baby!

Piz!/ Evelina

DROOL ATTACKPiz!/ Evelina

2 REBELS ARE MORE FUN THAN 1


Goddag

Jag kan pyssla med halsband och njuter av att ha rinnande ögon.

På bild har ni offret och dess fiende.. grönskan.

Kom precis hem från en stadspromenad med Ägget, alltid ett nöje bro. En kaffe och ett besök hos Gina Tricot blev det. Jag prövade ett Hervé L inspirerat körvfodral, ni vet ett sånt slimmat fodral som sitter aptajt. Jag vill ha den, jag behöver den klänningen. Något annat jag behöver är en näsduk som jag kan snora i nu när björken blommar ut och ett jobb. Ett jobb så att jag slipper göra slut på andras cash, vill ju slösa min egna daah! Eller iallafall ha möjlighet till att slösa dem. Eller spara. Spara är bra, fast inte lika kul som att slösa dock. Nu måste jag ta snurrtrappan ner till tvättstugan och boka tid, igen. Önskar er en fortsatt trevlig afton, kära smygläsare.

Piz!/ Evelina

IN DISGUISE

Wildfox CouturePiz!/ Evelina

SPACE


Goddag

Jag kan skriva baklänges och njuter av att sätta på mig örhängen.
1.Jensén & Fortes 2.Piz! 3.Apan, Funny och Fortes 4.B-Day fellas 5.Anna

I lördags var vi bortbjudna till Torslanda på saftkalas. Till Koffes feta crib, i skogen nära Torslandatorg. Pojkarna vars födelsedatum vi firade var Koffe och en viss Robert. 20 respektive 18 år. Dessa siffror tycks alltid firas stort, med dunder och brak. Och nej, denna gång var inget undantag. Mystiska lekar, zippande, dans, toalettbesök, gossip, uppblåsbara offer och nya MC-människor. I kvällens ära bar jag dem nyfunna anclebootsen(ej på bild), Apans midnattssblåa fransblåsa och trassliga halskedjor i guld. Jag hade skojj och kände mig ung igen. Ni vet när man var yngre hade ju alla hemma-lokal fester, så mer sådant tack. Sådant gillas.

Piz!/ Evelina

HUNT 4 YOU


Goddag

Jag kan hoppa och njuter av att höra Felix Hergren kommentera losers.1.Solsken 2.Fanny & Frida 3.Nadia och lille jag 4.Körven! 5.Skål från Ida n Milo

Innan nagellacket kommer på ska ni få lite snicksnack om fredagen. Fredagen min spenderades med städning då solen stod som högst, när den gule mannen var påväg ner bagav jag mig till Slottsskogen. Där skulle några uteliggare samlas för att käka kall-korv. Om man hade tur fick man sin del av filten och hade man riktigt tur fick dessutom en VARM korv med både bröd och ketchup till. Där satt vi ungdomar och frös till ljudet av gormande saft-barn som aldeles rätt fått för mycket av dundersaften. Så mysigt så. Tycker om nu när grillkvällarna kör igång, gött som bara den! Fast tillsammans med grillkvällarna kommer pollen, upptinade hundkablar och fina rabatter fyllda med koavföring. Lucky me som knappt kan andas då pollen kommer på besök, då slipper jag det där andra snusket. Så nu vet ni, när Eve får andnöd då är våren helt klart på g. Don't you just looove springtime?

Piz!/ Evelina

IF YOU KILL ME, I'LL NEVER KNOW
Titta, vad lite ljus kan göra gott. Numero Magazine 2008 by Solve Sundsbo

Piz!/ Evelina

YOU WOULD KILL ME IF YOU KNEW


Godkväll

Jag kan övervattna vår Aloe Vera och njuter av att luffa på stentrappor.


1.Uuh i see bubbles in ze sky 2.Yours truly! 3.Fortes et SuperFanny 4. Smaaajl!

Er underhållande svennis pygmé är tillbaks i rutan. Hej på er. Hej på er nykomlingar, ni är också stjärtligt välkomna. Jag har varit alldeles upptagen med att leva, leka och slicka kuvert efter kuvert. And more of that to come, mates. Pallar inte att sitta alltför ofta vid datorn nu när vädret är så våldsamt skönt. Vi hittade en perfekt spot vid Kvillestorget idag som låg i lä, där stekte det på som faen. Lite tugummi på det och en frapino mocha i min höger, då är jag ganska nöjd. Picture that och plusa på en fet bonus. En bonus i form av fnissandes flickor som alltid får en att le lite extra. Då blir jag mer än ganska nöjd, då blir jag fanimej helnöjd.

Piz!/ Evelina

HAUTE COUTURE SPRING 09


Vem sa att rosor var röda?

Piz!/ Evelina

TRUE HERO UNDER GOD


Goddag

Jag kan sjunga bättre än Ms Spears och njuter av att höra påfåglar kvittra.
Stolte fan. [090413]

Wait. Britney Spears sjunger ju inte. Wait. Påfåglar kvittrar ju inte, utan dem gormar som hungriga kameler. Helt galet hur en sådan fin fågel kan låta så himlans osexig. Det har vi lärt oss idag, Slottsskogen är allt för givande.. inte sant? Mhm. Förrutom att känna sig hemma i skogen, gillar jag att spana utöver Göteborg från Skansens Krona som jag gjorde igår. Göttigt värre. Om man har tur kan man hitta användbara saker på turerna att ta med sig hem, typ fina grejjer. Fast ta inte med er djuren, det får man EJ. Sedan får du EJ mata djuren heller, fastän man kan tro att slottis-skyltarna uppmanar gästerna till detta. Mata EJ djuren kan lätt förväxlas med EY, mata djuren!Numero Magazine

Piz!/ Evelina

EASTER DAY


Godkväll

Jag kan äta pepparrotsmos och njuter av att sitta på uteserveringar.

Gårdagens finfina detaljer. Yäy, sexyback!

Gårkvällen skulle påbörjas @ Vasastan, men lillen här var alldeles rätt för liten. Screw you, guys! Så det fick bli några timmar på gamla goda Chez Amis innan vi begav oss till Trädgårn' för rumpskakeri. Kvällens nyfunna accessoar- ett par halvsöndriga bågar, som hittades på gatan(läs:GATAN). Åh titta ett par solbrillor.. med ett glas, ih fan då. Jag vet! Vi petar bort glaset och vóila har vi ett par nörd-brillor. Lagomt snyggt, onödigt och bra för dem med bättre syn.

Citerar Fanny Rolin:
- Det är helt normalt egentligen att ha mittbena, man föds ju med det liksom.
- Bäng i bongen!
- Om man kan dela ett mynt i två delar, måste man vara starkast i världen!

The Sisterhood of the Traveling Glasses! Yessiiiiir!
Piz!/ Evelina

EASTER SATURDAY


Goddag

Jag kan grimasera med mina hakor och njuter av att klappa händerna.


Glad Påsk på er, era fiskar. Se nu till att fira denna helg med kyrkbesök och kalasfirande tillsammans med familjen! Ät godis tills ni spyr, eller ät godis och spy därefter upp gojjset. När ni spyr upp det, kan ju passa på att dela med er till syskonen också. Som bäbisfåglarna gör. Vet inte riktigt vilken ordning ni kör på, men kör på! Allt är tillåtet, så länge ni njuter av snaskandet! Själv sitter jag och väntar in påskmåltiden efter en god sol-promenad runt Saltholmen. Vi får hoppas på att jag kommer i kvällens partyfodral iallafall, jag menar efter allt det goda runt bordet. Saknar dock syster Affe och broder Stoffe vid bordet i år.. lite trist. Å andra sidan, mer mat till mig och det andra mellanbarnet. Yeah!


Jag har gått och kärat ner mig i ryggurringningar, kolla så fint det är på Natalie Joos.

Piz!/ Evelina

I TRY TO PICK THE RIGHT WORDS TO SAY TO THE SKYTexten, till rösten, till takten, till hjärtat. Seså, sov nu mina barn! Vi har en lååång fredag framför oss.

Piz!/ Evelina

GANG STARR


Goddag

Jag kan skiva gurka och njuter av att få handskrivna brev.
En bild på oss.Glada Ilona och jag påväg in till stan i lördags.[090404]

Åh lite nytt stuff har flyttat in i min garderob. Hälsar er nya kläder och accessoarer varmt välkomna in i stöket.. lagomt inför våren. Självklart blev det ett par nya chucks, i kulören hotpink denna gång. Så djävulskt tuffa! Fast någon plånbok äger jag fortfarande inte. Vill inte ha någon biffig en, ni vet filofax-size utan något litet och sött som ändå rymmer några kronor. Damn, min filofax.. år 2000 vägde typ 1kg. Det fanns inte ett enda öre i självaste sedelfacket, bara en massa stickers och hemnummer. Det var tider det. Mhm, tider då man hade en plånbok iallafall.


Tidslösa? Yessiiiiir.

Piz!/ Evelina

BOOMBOOMPOW


Goddag

Jag kan koka coucous och njuter av att klappa spindlar.Foto: Chadwick Tyler

Sitter och väntar in Grey's Anatomy med tandilande glass på högst hugg. Idag har man varit duktig och städat fint inför påsken medan alla andra varit upptagna med att tjäna in stålar. Då får man belöna sig själv med glass. 91:an hjälpte faktiskt  till idag, vem visste att hon kunde dammsuga liksom? Och 95:an åkte iväg på äventyr med handbollslaget mot Prag. En vecka utan klätterapan, buhu. Nä nu får småsega jag återgå till glassandet, mina fingrar hinner inte med tänkandet.. vilket kan resultera i onödigt babbel om absolut ingenting. Så vi hörs, när vi hörs i guess.

UPDATE: Ishockeyn våldtar återigen vårat tv-schema. Jag önskar här med hela Kanal 5s crew en ishockeyklubba upp i *piiiiiiip*.

Piz!/ Evelina

RETROSPECT FOR LIFE


Godkväll

Jag kan balansera en potatis på näsan och njuter av att mörda myggor.


En hel dag på stan med fröken Ida, fylld av chillness. Snart blire läggdags för mig, tvättstugan kl.08.00 imorgon bitti. How fun!?

Piz!/ Evelina

CLICK CLICK CLICK


Godmorgon

Jag kan åka rullerblad och njuter av att lukta annanasjuice.


Två apor instängda i ett skåp på Stockholms central. Mysigt värre. [080414]

Jag är en sådan person som har tur i oturen. Eller när jag väl har tur har jag JÄTTE tur och vice versa. Jag lyckas vimla bort pass, pengakort, bokort, månadskort men lika fort får jag jag tillbaks dem*pustar ut*. Så tack alla troll för hjälpen, nu finns alla viktigheter på plats här i min lilla väska. Skaffa en plånbok, kanske?! Ja, herre min Je.. jag äger inte ens en snygg plånka. Detta måste ju inskaffas, vad nu än sådana makapärer kostar .. jag menar om jag går och slarvar bort alla korten blir det ju dyrare i längden. Får se om jag hittar något fint idag, ska ju ändå in till staden för att träffa Apan. Fast först ska vi till kärringgrillen 2 get that svenne-tan on därefter blir det chill på någon uteservering. Ha det gott, folks!Ommöblering av näsa & mun. Nå, Apan.. vad har du att säga till din "bejbs" försvar?

Piz!/ Evelina

FEEL FREE 2 GET FREAKY


Godkväll

Jag kan klä mig efter mitt humör och njuter av att få gratis hemkörning.


GALET kul. Så förklaras gårdagens utekväll. Ack så mycket oväntat som kom oss till möte. Men tyvärr tänker jag inte dela med mig av dessa utan skriver några ord istället, så får ni måla upp min afton helt själva. Lat? Näääj, jag vill ju att ni ska tänka.. använda det där organet mellan öronen!

Topasgatan 83, mys på balkong, kärleksballader framför msn, dans på soffa, för små skinnimitationer, bara ben, spårvagn 7, nej till Nivå, ja till Inferno, nej till hårdrockstema(wtf?!) hos Inferno, evigt tjöt, promenad i iskallt regn, nja till K19, bubbel på benen, applåder, jordgubbar med grädde, kurdisk dans, svensk dans(Eve-dans), more grindin', besök i dj båset, 13-åriga pojkar med dyra klockor, gogo-dansarna tog showen till en helt ny nivå (bara plastpattar all over the place! fifan.), Stigcenters MC, hemkörning.

Hoppas att ni söta haft en lika trevlig helg som lillen här!

Piz!/ Evelina

ELECTRIK RED


Goddag

Jag kan plocka gräs och njuter av att nysa ikapp med främmande människor.

Åh fluffet!

Ska snart kila ut en sväng i solen men innan dess.. hej till er kära läsare! Vad har lilla jag haft för mig denna strålande dag? Hm.. let's see. Jag steg upp strax innan fem, på morgonens arsle that is för att duscha och bege mig till Makeupstudion. Där väntade cirkus fyra timmar i den heta stolen innan jag var redo för glänsandet framför kameran. Och nej det var inte alls lätt att "posa", oavsett hur mycket jag än lärt mig av Tyra kommer jag aldrig känna mig säker ståendes framför en fotograf. Det var mest pinsamt och stelt, men vi får la hoppas på ett bättre resultat än så. För vi vill ju alla att Alexandra ska få fina portfolio bilder, inte sant? Snälla jag som ställer upp för mina vänner sådär! Näh nu ska jag ut och gotta mig, vila upp mig för aftonen kanske.. ikväll ska nämligen favorit Anas b-day firas med rumpskak i city.

Piz!/ Evelina

PROM QUEEN


Godkväll

Jag kan måla med rivjärn och njuter av att läsa hemliga dagböcker.

557 sidor fyllda med thriller, visdomsord och överraskningar. Spring & läs boken!

Har precis taffsat färdigt med sminkpaletten här hemma, resultatet blev.. annorlunda. Fick en idé, men jag som inte är tillräckligt skillad gjorde inte lika bra praktiskt som i teorin. Där kommer söta makeupartister in i bilden för att leka med penslar, sedan kanske man borde ha en söt modell också? Kanske en datortekniker som kan fotografera med? Vi får se vart idén hamnar, om jag så ska blixtra/måla/modella helt på egenhand. Snart ska jag gosa ner mig till sängs, för imorgon är det shoppingspreeeeee! Wiiiiiiiiie!

Piz!/ Evelina

LAY YOUR HEAD DOWNFoto: Phil Poynter

Låt Phil och John leda oss alla in i drömmarnas värld *harmonisk röst*. Mitt lugnande, dessa artisters skapelser får lov att spela rollen as my sleeping pills.Piz!/ Evelina

CASTLEWOOD


Godkväll

Jag kan hitta rätt i skogen och njuter av att pussa på getter.

DramaBaba stod för dagens dokumentering, typ. [090401]

Nu får fan solen vara här för att stanna. Stanna och skina, lämna oss någon gång i oktober månad. För det här är exakt vad vi göteborgare behöver, gött väder och tunnare kläder. O lite körv på de'! haha. Men jag tackar & bugar för dagens strålar och hoppas på att den gula bollen besöker oss redan imorgon. Utomhusaktiviteter is the shh, speciellt om man har SuperFanny och Ägghuvvet med sig. Efter att ha suttit i ett två timmars långt möte med jobbcoachen ville myrorna i brallan befrias, detta gjordes med en promenad i vår minimala motsvarighet till Central Park.. Slottskogen of course! Där käkade vi tungkylande glassar (yup, pluralis där), drack värmande vätskor, hoppade, skuttade, skrattade och hälsade på djuren. Fastän Barnens Zoo inte var öppet fick vi lite närkontakt med djuren, jag & min get.. gaah så het! Nu måste jag vika dagens tvätt, till sällskap har jag syster Affe och dem läckra doktorerna @ Seattle Grace. Hoppas ni haft en lika go' dag som jag!


Känn en doft av kärleken .. (8) Bääääääää

Piz!/ Evelina

APRIL'S FOOL


Goddag

Jag kan cykla och njuter av att rabbla upp Arbetsförmedlingens nackdelar.

Foto: Okänd

Magen morrar och jag har nästan saknat ljudet av hungern.. jag blev så mätt efter sushin igår, har typ inte käkat sen dess. Det får det bli ändring på, nudlar till lunch kanske? Det kan ju t.om. jag tillaga som är köks-handikappad. Lunchfrukost blir det visst. Efter måltiden åker jag och möter upp DramaBaba, vi ska glassa i Slottskogen. Vem bangar inte simhallen för en promenad i solen, liksom? Not moi.

Grattis till älskade Ana som fyller tjugan idag, hoppas du får en underbar dag!
Foto: Roberto Kusterle

Piz!/ Evelina

RSS 2.0